1. Cliff Bleszinski wil Radical Heights op Xbox One uitbrengen

Cliff Bleszinski wil Radical Heights op Xbox One uitbrengen

Radical!

Radical Hights-ontwikkelaar Cliff Bleszinski laat in een tweet weten dat hij radical Heights op Xbox One wil uit brengen.

Microsofts Corporate Vice President Mike Ybarra reageerde hier vervolgens op dat een spel uitbrengen op de Xbox One erg gemakkelijk is. Zelfs tieners zijn hem voorgegaan door middel van Microsofts Creators Program.

Radical Heights is een battle royale-game van Boss Key Productions, de makers van LawBreakers. De voorgaande game kreeg niet het publiek waar Boss Key, maar ze hopen dat Radical Heights het beter zal doen doordat het free to play is. Bovendien is Cliff Bleszinski een oud werknemer van Epic Games, de makers van Fortnite Battle Royale. Radical Heights is nog niet af, maar het is in early access op Steam, dus spelers kunnen er al mee aan de slag.

Enige tijd geleden speelden Martin en Lucas een paar potjes Radical Heights op pc. Check in de video hieronder wat hun bevindingen waren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • echt weer een kloon van fortnite. en het is zooo kansloos. het begon met pubg en h1z1 en toen fortnite. en nu ziet iedereen er geld in. en hoppa nu doet iedereen het straks. COD en battlefield volgen al en nu dit. en whats next?
  • LawBreakers gekocht en was een goede game, jammer dat het niet verkocht. Dit gaat alleen nog harder falen. De reden waarom LawBreakers niet verkocht is de gelijkenis met andere hero shooters. Bij LawBreakers konden ze nog het argument gebruiken dat LawBreakers voor de Overwatch hype in ontwikkeling was. Dit is gewoon duidelijk een cash cow die niets gaat geven.

    Ik zou het wel tof vinden als het echt een goede game gaat worden.
  • @CerandoX.nl lawbreakers lijkt totaal niet op andere shooters het is meer een sport.
  • _O-
  • Radical vind ik leuker dan fortnite dat bouwen vind ik gewoon echt niks.
  • @darkgrim

    Eens

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren