1. Rage 2 neemt Far Cry New Dawn in de maling

Rage 2 neemt Far Cry New Dawn in de maling

Uitgevers maken grappen over gelijkenissen tussen games

Het twitter-kanaal van Rage 2 heeft op Twitter uitgehaald naar Far Cry New Dawn. Het account tweette een afbeelding die is gebaseerd op de cover van New Dawn.

In het betreffende Twitter-bericht is een afbeelding te zien die sterk overeenkomt met de cover van de nieuwste Far Cry-game van Ubisoft. In de afbeelding zelf wordt de tekst 'Newer Dawn' toegevoegd, wat duidelijk dat dit een persiflage is op de andere game.

Ontwikkelaar Ubisoft reageer onder het bericht door te zeggen: "Wat fijn dat je onze afbeelding zo leuk vindt! Als je ook nog een nieuwe trailer nodig hebt, dan kan je hier een goede vinden", waaronder een link naar de nieuw verschenen trailer van Far Cry New Dawn staat vermeld.

Hierop reageert het Twitter-kanaal van Rage 2 weer door op een grappende wijze te zeggen blij te zijn met de link en te melden dat de game er gaaf uitziet. Onder de tekst wordt een afbeelding van twee identieke Spider-Mans toegevoegd, wat insinueert dat de twee games aanzienlijk veel op elkaar lijken.

Lees nu onze preview van Far Cry New Dawn.

Far Cry New Dawn verschijnt op 15 februari op pc, Xbox One en PlayStation 4. Rage 2 verschijnt op 14 mei en wordt verkrijgbaar op dezelfde platformen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Leuk gedaan.
    Heb de wingstick edition bij de game mania gepre-orderd zin in deze game van id software & avelanche studio lekker weer harde akti!

    Denk beste fps shooter van 2019!
  • Haha lekker dit. Humor plaatsen die sportief ontvangen wordt en er dan een lekker zelfbewust respons op geven. Mooi dat het zo kan ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren