1. Explosieve Eerste Rage 2 gameplay-trailer gereleased

Explosieve Eerste Rage 2 gameplay-trailer gereleased

In een wereld zonder regels...

Bethesda Softworks heeft een gameplay-trailer voor Rage 2 onthuld vol gewelddadige beelden.

In de video zijn actievolle beelden te zien met snelle gunplay en explosies. De game lijkt op een soort combinatie tussen Mad Max en Doom. Ook lijkt het erop dat de speler vaardigheden vrijspeelt; zo zien we het personage in de trailer een rare sprong activeren.

In de wereld van Rage heeft een inslaande asteroïde de apocalyps ingeluid. Miljarden mensen zijn gestorven en van een samenleving is niets meer over. Er zijn geen regels meer en iedereen vecht om te overleven, maar daar houdt het niet op. De meeste personages lijken doorgedraaid en in de trailer zegt de voice-over zelf: "In a world without rules, insanity rules."

Rage 2 werd gisteren officieel onthuld door Bethesda Softworks waarin een aankondigingstrailer openbaar werd gemaakt. Daarin was nog geen gameplay te zien.

Rage 2 komt uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er is nog geen releasedatum bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Ziet er goed uit.
  • Rage 1 was tof en had potentie. Maar dat einde, of eerder het gebrek daaraan… WTF??
  • Jammer dat het zo 'ver-Borderlands-ed' is, met veel actie en humor. Rage 1 was serieuzer en daar was één soort omgeving (woestijnachtig) perfect uitgewerkt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren