1. New Game Plus-modus voor Rage 2 aangekondigd

New Game Plus-modus voor Rage 2 aangekondigd

Ook wordt de stem van B.J. Blazkowicz toegevoegd

Een aankomende update voor Rage 2 voegt onder andere een New Game Plus-modus toe.

Daarmee kunnen spelers de game na het uitspelen dus opnieuw starten, maar met alle opgedane krachten intact. Verder worden een zogenaamde 'Ironman-modus' en ultra nightmare-moeilijkheidsgraad toegevoegd, al is nog niet duidelijk wat de Ironman-modus precies inhoudt.

Ook moet de update, die nog geen releasedatum heeft, wat aanpassingen doen die het spel stabieler en beter maken. Ook is het straks mogelijk om de tutorials en intro-gesprekken over te slaan, en krijgt het spel een zaklamp voor donkere gebieden.

De update voegt ook een nieuw stemmenpakket toe om de release van Wolfenstein: Youngblood te vieren. Het stemmenpakket bevat namelijk de stem van Wolfenstein-hoofdpersonage B.J. Blazkowicz. Overigens besturen spelers in Youngblood niet Blazkowicz zelf, maar zijn tweelingdochters.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren