1. Raids en gratis uitbreidingen komen naar The Division 2

Raids en gratis uitbreidingen komen naar The Division 2

Er is ook een nieuwe trailer uitgebracht

Er komen raids en gratis dlc naar The Division 2. Ook is er een nieuwe trailer uitgebracht.

Gisteren toonde Ubisoft al uitgebreid gameplay van de titel op de Microsoft-conferentie. Ubisoft heeft vandaag laten weten dat spelers één van drie specifieke specialisaties kunnen kiezen en daarmee unieke eigenschappen krijgen. Daarbij kunnen acht spelers het samen opnemen in raids. In de eerste The Division zaten geen raids.

In het eerste jaar na de lancering komen er drie uitbreidingen voor The Division 2 uit. Elk van de drie episodes heeft nieuwe verhaallijnen. Al deze uitbreidingen zijn geheel gratis.

The Division 2 verruilt New York voor Washington D.C., waar wetteloosheid heerst nadat een virus het merendeel van de bevolking heeft uitgeroeid. Corrupte elementen in de overheid dreigen een nieuwe burgeroorlog te ontketenen en de agenten van The Division moeten dit voorkomen.

De game komt op 15 maart 2019 uit voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren