1. Rainbow Six Siege heeft nu 50 miljoen spelers

Rainbow Six Siege heeft nu 50 miljoen spelers

Game verscheen in 2015

Rainbow Six Siege heeft vijftig miljoen spelers, aldus Ubisoft.

Het bedrijf bedankt op Twitter de spelers voor het bereiken van dit doel. Rainbow Six Siege werd eind 2015 gelanceerd. Vorig jaar werd nog benadrukt door Ubisoft Montreal dat het de bedoeling is dat de game nog minimaal tien jaar wordt ondersteund.

Rainbow Six Siege is verkrijgbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorige maand werd een Battle pass voor de game aangekondigd. De battle pass wordt in twee fases uitgevoerd. De eerste fase, genaamd ‘Call Me Harry’, start nog in seizoen drie, is gratis en duurt zeven dagen. De tweede fase start in seizoen vier, met een gratis en premium optie. De speler verzamelt ‘battle points’, die gebruikt worden om de beloningen vrij te spelen. Om punten te verzamelen hoeven spelers geen speciale opdrachten uit te voeren. Enkel door de game te spelen worden de battle points verdiend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ze ondersteunen het ook super goed

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren