1. Lesion in Rainbow Six Siege krijgt ook een downgrade

Lesion in Rainbow Six Siege krijgt ook een downgrade

Hij is te frustrerend voor tegenstanders

In de nieuwste patch van Rainbow Six Siege hebben een aantal Attackers en Defenders al een downgrade gekregen, omdat ze te krachtig waren in vergelijking met anderen. Lesion scheen echter te zijn ontsnapt aan ditzelfde lot, maar dit gaat binnenkort veranderen volgens Ubisoft.

Operators zoals Maestro, Jäger en Echo hebben in de nieuwste patch wat aanpassingen gekregen zodat zij minder krachtig zijn, maar voor Lesion is dit nog niet gebeurd.

Lesion wordt door veel spelers ervaren als een sterke optie voor een Defender, met bijna geen minpunten. Tegenstanders vinden het om deze reden frustrerend om het tegen hem op te nemen, wat ook terug te zien is uit data van bans. Tegenstanders raken zo gefrustreerd door dit personage dat ze ervoor kiezen om hem te bannen uit een game.

Ubisoft gaat in een recent bericht in op de frustraties van spelers en wat ze ermee gaan doen. “Lesion wordt momenteel heel vaak gekozen en presteert echt goed,” aldus Ubisoft. In een afbeelding waarin de speelfrequentie en winratio van Defenders en Attackers wordt bijgehouden is te zien dat Lesion een van de beste is en ook een van de meest gekozen Defenders.

rainbow six siege

“Hij kan vaak behoorlijk frustrerend zijn om tegen te spelen, daarom is hij ook het doelwit van operator-bans. We proberen hem af te stemmen om zowel zijn effectiviteit als frustratie te verminderen” gaat Ubisoft verder.

Spelers die verbaasd en/of gefrustreerd waren dat Lesion aan de patch is ontsnapt hoeven dus niet lang getreurd te zijn. Ubisoft is zich bewust van het probleem en meldt dat ze er actief mee aan de slag gaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ja dit is wel begrijpelijk.

    Alleen is de vraag, hoe gaan ze dat doen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren