1. Rambo, Mileena en Rain komen naar Mortal Kombat 11

Rambo, Mileena en Rain komen naar Mortal Kombat 11

Ultimate Edition verschijnt 17 november

NetherRealm Studios heeft nieuwe details over Mortal Kombat 11 uit doeken gedaan, waaronder de toevoeging van actieheld Rambo.

Er waren al geruchten over de komst van Rambo, maar nu is het bevestigd via een trailer. Het uiterlijk van Rambo is gebaseerd op Sylvester Stallone, maar het is nog onduidelijk of ook zijn stem te horen is in de game.

Tevens is Mileena, de gekloonde zus van Princess Kitana aangekondigd, waar veel fans lang op zaten te wachten. De derde dlc-vechter is de waterspecialist Rain, die zijn debuut maakte in Ultimate Mortal Kombat 3 uit 1995.

De personages zijn onderdeel van de Kombat Pack 2, dat tegelijkertijd met een Ulimate Edition van de game op 17 november wordt gelanceerd. Tevens maakte de ontwikkelaar bekend dat gratis upgrades voor PS5 en Xbox Series X 4K dynamische resolutie, "behoorlijk" verbeterde laadtijden en cross-play toevoegen aan de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Mileena en Rain is wel gaaf. Ben zelf niet zo van de guest characters.
  • Fucking NICE!!! Rain mijn tweede main!!! Ik kan niet wachten om met hem te spelen :D :D :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren