1. Rare denkt nog na over gameplay Everwild

Rare denkt nog na over gameplay Everwild

Een game over natuur

Rare is nog niet uit over de definitieve gameplay van Everwild. Dat blijkt uit een interview met Polygon.

"Ik denk dat Louise O'Connor en haar team erg gepassioneerd zijn om spelers een wereld te geven waarin ze zichzelf kunnen verliezen" zegt Rare-hoofd Craig Duncan. "Weet je, een hoop natuur voelt magisch. Het gaat om vragen als: wat houdt het in om natuur te koesteren? En, wat betekent het om in de natuur te zijn?

Onderdeel van waarom we nog niet veel over Everwild hebben gezegd is dat we nog een hoop dingen aanvoelen. We spelen nog steeds met gameplay-ideeën. We hebben daar in de toekomst een hoop over te vertellen, maar we hebben een idee waar we gepassioneerd over zijn, en we denken dat het speciaal wordt."

Everwild kreeg gisteren tijdens de Xbox Games Showcase een nieuwe trailer. De game verschijnt voor Xbox Series X, Xbox One en pc. Een releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Deze game komt dus voorlopig nog niet uit. Verder hoop ik op een SP action-adventure game.
 • @PietS. Ik hoop met je mee want Rare lijkt met nieuwe mensen weer terug op het oude level. En als ze dan Double fine Banjo Kazooie over laten nemen krijgen een paar mooie Xbox jaren voor de boeg.
 • @smaakmaker

  Op dat oude niveau zijn ze nog lang niet. Laten we eerst even afwachten wat dit precies voor game gaat worden voordat we ze een veer in de kont gaan steken. Ze zijn er zelfs blijkbaar nog niet uit…

  Iedere studio kan een fancy trailer in elkaar schroeven.
 • @Ramirez

  Ja dat wel ik weet dat je kritisch bent ten aanzien van Rare maar Rare heeft ook nieuwe mensen in dienst genomen die met Sea of thieves uit eindelijk een puike game in elkaar gezet hebben. En daarbij denk ik ook dat het oude Rare ook wel erg is geholpen door Nintendo. Want een echt goede studio zou ook gewoon bij een ander bedrijf net zulke vette games kunnen maken. En er zaten toch echt bij Xbox ook die goede mensen op de Stampers broeders na. En wat hebben die na het vertrek van Rare nog klaargemaakt? Ook niet veel. Laat het verleden van Rare los. En kijk naar de toekomst en geef eens wat credits aan de nieuwe mensen.
 • Dit is droog!

  Dit kan evengoed uitdraaien op een No Man’s Sky wat ik absoluut niet hoop.

  Ik heb hoge verwachtingen en die hebben ze, vrees ik, te vroeg (CGI) aangewakkerd.

  Kan niet wachten op 2022!
 • Maar het is nu al ruim een half jaar geleden aangekondigd….
  Dit is zeer onprofessioneel van zowel Microsoft als Rare, als je nu nog geen idee hebt over wat de game gaat worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren