1. Ratchet and Clank: Rift Apart lanceert 11 juni voor PlayStation 5

Ratchet and Clank: Rift Apart lanceert 11 juni voor PlayStation 5

Nieuwe art onthuld

Ratchet & Clank: Rift verschijnt op 11 juni voor PlayStation 5. Dit maakte Sony vandaag bekend via een post op de PlayStation Blog.

Eerder was bekend dat de PS5-exclusive Ratchet & Clank: Rift Apart in de eerste helft van 2021 moest verschijnen, maar een specifieke datum ontbrak nog. Naast de releasedatum zijn ook andere details bekendgemaakt. Zo is op de PlayStation Blog te zien welke bonussen worden aangeboden voor de standaard en Digitale Deluxe edities van de game. Deze laatste versie bevat meer armor sets, een sticker pack voor de fotomodus en digitale versies van de artbook en soundtrack. Tevens worden bonussen geleverd bij pre-orders.

Ook is nieuwe artwork getoond van Ratchet, Clank en de nieuwe Lombax. Deze art wordt ook gebruikt voor de boxart van de PS5-game.

Het spel wordt net als de voorgaande delen in de langlopende platformreeks ontwikkeld door Insomniac Games, ook bekend van Marvel’s Spider-Man. Op PlayStation 2 en 3 verschenen er diverse delen van de serie rondom de vriendelijke Lombax en zijn robotvriend die diverse planeten aandoen. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van de gekheid die deze intrigerende industrie met zich meebrengt. Perfecter dan Spelunky en Tetris wordt het niet.

Reacties

  • Maw iederaan kan tegen 11 juni een ps5 bemachtigen?
  • @LosPilotas

    Laten we het hopen, maar heb er een hard hoofd in. Ik lees verschillende berichten. Sommige mensen hebben hun reservering van juni vorig jaar vandaag pas toegezegd gekregen (Gamemania). Terwijl anderen veel later m ook al krijgen.

    Ik blijf rustig afwachten.
  • @Luigi1985

    Wow is het zo erg? Pfff
  • Dit is echt een van die games waar ik een PS5 voor heb gekocht naast mijn Series X. Kijk er naar uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren