1. Ratchet and Clank: Rift Apart onthuld voor PS5

Ratchet and Clank: Rift Apart onthuld voor PS5

Releasedatum is nog onbekend

Tijdens de PlayStation 5-presentatie vanavond is Ratchet & Clank: Rift Apart onthuld.

De game gebruikt de SSD-schijf van de PlayStation 5 om spelers door scheuren in de ruimte naar nieuwe dimensies te laten reizen. Naast de onthullingstrailer werd ook gameplay getoond. Een releasedatum is nog niet bekend.

Het spel wordt net als de voorgaande delen in de langlopende platformreeks ontwikkeld door Insomniac Games, ook bekend van Marvel’s Spider-Man. Op PlayStation 2 en 3 verschenen er diverse delen van de serie rondom de vriendelijke Lombax en zijn robotvriend die diverse planeten aandoen. Op PlayStation 4 verscheen in 2016 Ratchet & Clank, dat tegelijk dienst deed als een game gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm en als nieuwe versie van het origineel. De reeks staat vooral bekend om de combinatie tussen platformelementen en actievolle scènes waarin spelers gebruik kunnen maken van een groot scala aan originele wapens.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wauw deze game moet ik spelen.
  • Dit was de mooiste game van de show als je het mij vraagt 😃
  • Erg tof. Keek zo erg uit naar een nieuw deel en dit zag eruit alsof het mij niet gaat teleurstellen! Was denk ik ook de beste showcase voor de PS5 met het instant inladen van nieuwe 'werelden'.
  • Ik was erg blij met deze aankondiging!
  • PlayStation icoon die snel ff laat zien wat er met de SSD mogelijk is. Erg indrukwekkend, ik heb er zin an.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren