1. Rauwe oorlogsvoering in de multiplayer trailer van Call of Duty Modern Warfare

Rauwe oorlogsvoering in de multiplayer trailer van Call of Duty Modern Warfare

Gunfight, grootschalige maps en een flinke bak nostalgie

Infinity Ward en Activision hebben de eerste multiplayer trailer van Call of Duty Modern Warfare onthuld. De beelden zijn uitgebracht tijdens het reveal event en tonen grootschalige maps, killstreaks en veel klassieke Modern Warfare-elementen.

Onder andere de maps Azhir Cave, Gunrunner en Aniyah Palace komen in beeld, waarvan de laatste onderdeel uitmaakt van grootschalige battle maps. Infinity Ward test deze maps intern met meer dan honderd gelijktijdige spelers en beoogt een spelersaantal van 64. Naast battle maps kent de game ook flash maps voor de Gunfight-modus, waarbij spelers strijden in teams van twee, en tactical maps, die bestaan uit teams van zes spelers. Onder deze laatste categorie vallen ook donkere maps, waarop spelers nachtkijkers dragen en elkaar bestoken met infraroodlasers op hun wapen.

Verder keert groot aantal bekende Modern Warfare-elementen terug, zoals de Juggernaut-killstreak en veel omgevingen die West-Europees ogen. Spelers die de PlayStation 4-versie van de game bestellen kunnen op 12 september aan de slag met de bèta van de game. De bèta is tot 15 september exclusief, waarna spelers op andere platformen op 18 en 19 september toegang krijgen. Tot slot wordt cross-play tussen PS4, Xbox One en pc getest van 21 tot en met 23 september.

Deze week hebben we de multiplayermodus van Call of Duty Modern Warfare gespeeld. Lees hier uitgebreide impressies van de realistischere insteek, mounting, battle maps en Gunsmith. De game verschijnt op 25 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • WoW, dit zie ik wel zitten. Bring it on.
  • Dat de game buiten de uav geen minimap heeft is al een win voor mij

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren