1. Raven Software toont nieuwe beelden Call of Duty: Black Ops Cold War

Raven Software toont nieuwe beelden Call of Duty: Black Ops Cold War

Ronald Reagan geeft instructies in West-Berlijn.

Er zijn nieuwe beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War getoond tijdens Gamescom Opening Night Live.

In de trailer geeft president Ronald Reagan opdrachten aan Russel Adler, Mason, Woods en Hudson te West-Berlijn.

Call of Duty: Black Ops Cold War werd gisteren onthuld. De game speelt zich na de eerste Black Ops af en draait om de klopjacht op Sovjetspion Perseus. De game schakelt net als het eerste deel tussen de jaren tachtig en de Vietnamoorlog. Verschillende bekende personages keren terug, zoals Mason, Woods en Hudson.

De campagne wordt grotendeels ontwikkeld door Raven Software, dat de franchise bij verschillende titels ondersteunde. De ontwikkelaar zet hoog in op keuzevrijheid, waaronder dialoogopties, een zelf ontworpen personage en meer experimentele levels. Black Ops Cold War bevat ook multiplayer- en Zombies-modi. De multiplayermodus wordt op 9 september onthuld en bevat cross-play en cross-progressie met alle versies van de game - inclusief next-gen.

Call of Duty: Black Ops Cold War verschijnt op 13 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game komt ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Raven is een goede CoD studio, ze verdienen dit. Ze maakten de beste mp maps en zowel Blackout als Warzone zijn goede modi.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren