1. Aanklachten Gearbox-CEO Randy Pitchford vervallen

Aanklachten Gearbox-CEO Randy Pitchford vervallen

Duidelijkheid over de beschuldigingen is er niet

De rechtszaak tussen Gearbox-CEO Randy Pitchford en voormalige Gearbox-advocaat Wade Callender is komen te vervallen.

De complete kwestie is nu komen te vervallen, zo meldt The Hollywood Reporter. "Alle misverstanden tussen de partijen zijn gecorrigeerd, en verontschuldigingen zijn aangeboden." Meer informatie wordt er niet naar buiten gebracht omwille van vertrouwensredenen.

In januari dit jaar bleek dat Callender Pitchford had aangeklaagd. Callender werd in november 2018 al aangeklaagd door de studio. Gearbox claimde dat de voormalige advocaat geld had geleend van de studio en dit geld nooit terug had betaald.

Callender zette als gevolg een tegenaanklacht in. Volgens hem zou er 12 miljoen dollar overgemaakt zijn naar Pitchford Entertainment Media Magic, LLC, als bonus voor CEO Pitchford. Dit bedrag had eigenlijk naar werknemers van de studio moeten gaan, alsmede in de ontwikkeling van een nieuwe Borderlands moeten worden gestoken. Ook claimde Callender dat Pitchford in 2014 een USB-apparaat kwijtraakte met daarop diverse belangrijke documenten, alsmede pornografie met minderjarigen er op. De advocaat zegt dat Pitchford daarnaast feesten organiseerde waarin mannen zichzelf blootgaven aan minderjarigen.

Gearbox Software

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren