1. Stage Builder-modus voor Super Smash Bros. Ultimate te zien in reclame

Stage Builder-modus voor Super Smash Bros. Ultimate te zien in reclame

In het gamemenu op de televisie

Super Smash Bros. Ultimate lijkt een Stage Builder-modus te krijgen, zo blijkt uit een officiële reclame voor de game.

In het begin van de reclame is kort een nieuwe menuoptie op de televisie te zien. Hoewel het beeld wazig is, is te zien dat het om de Stage Builder-modus gaat.

De Stage Builder werd in Super Smash Bros. Brawl op de Wii geïntroduceerd en laat spelers hun eigen arena's bouwen om vervolgens in te vechten. Deze arena's kunnen ook met andere spelers gedeeld worden.

Dat de modus aan Ultimate wordt toegevoegd, mag geen grote verrassing heten aangezien het ook in de vorige twee Smash Bros.-games verwerkt zat. Toch heeft Nintendo het vooralsnog niet officieel aangekondigd. Het lijkt waarschijnlijk dat de modus in de volgende grote update voor de Switch-game toegevoegd wordt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Sweet! dat is awesome!
 • Doe mij maar Mario Maker 2.
 • @Newgamessuck hier zit ik ook echt op de wachten. Heb echt heel erg veel zin in die game. Hopelijk wordt er op korte termijn eens wat meer uit de doeken gedaan.
 • @dewokkel

  Waarschijnlijk op de E3 of evt. ervoor ALS er nog een Direct plaatsvindt.
  Ik kijk het meeste uit naar LA! :D
 • @Piet S.

  E3 is wel erg laat. Game komt in dezelfde maand. Wie weet voor of tijdens E3.

  Maar lekker boeiend wanneer ze info geven. Game is er al bijna en zonder info weet ik al 100% zeker dat ik hem wil hebben.

  LA ook zin in. Maar voor mij is Mario Maker wel van een ander kaliber. Dat is mijn nummer 1 in beste games ever. Oneindig lang speelbaar.

  Ik heb zo een gevoel dat er veel meer 2d zelda's gaan komen. Dat ze voor 3 a 4 tientjes remakes maken voor LA, LTTP en oracle games met dezelfde engine. We zullen het wel weten voor E3 of dit klopt.
 • @Newgamessuck

  Ik heb (helaas) niet zoveel met Mario Maker als vele anderen. Leuke game, maar er kan niets op tegen een SP adventure/platform game (imo)! :D

  En ik hoop dat je daar gelijk in hebt. Hoe meer Zelda, hoe beter!
 • @Piet S.

  Ligt eraan wat voor gamer je bent idd. Je weet dat ik Celeste 100% heb en hoeveel lof ik heb voor die game. Dan heb je een aardig idee wat ik vind van platformers met een hele grote uitdaging. Mario maker voldoet aan die eis. De hele scene die kaizo levels maakt en deelt. Ik geniet ervan. En het gevoel als je zo een level haalt met een clear rate van nog geen 0.1%…heerlijk :). En eerlijk gezegt. Die levels zijn stiekem beter dan wat nintendo zelf maakt (moet je natuurlijk wel beetje op de hoogte zijn in de scene wie zulke levels maakt)
 • @Piet S.

  De switch is al bezig met zijn laatste jaren, het is gewoon niet interessant meer.
 • @CyberFl

  Helaas voor jou is het geen visweer.
 • @dewokkel

  Het komt op korte termijn al uit, hahaha.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren