1. Reclames tonen gameplay Hyrule Warriors: Age of Calamity

Reclames tonen gameplay Hyrule Warriors: Age of Calamity

Game komt aanstaande vrijdag op Nintendo Switch uit

Koei Tecmo en Nintendo hebben in Japan reclames uitgebracht van Hyrule Warriors: Age of Calamity.

In de korte reclames is nieuwe gameplay van het aankomende Switch-spel te zien. De reclames zijn verder geheel Japanstalig. Onder andere de Divine Beasts worden getoond, waarbij het te zien is dat spelers deze gigantische wezens echt kunnen besturen.

Hyrule Warriors: Age of Calamity verschijnt aanstaande vrijdag voor Switch. Hoewel het spel verhaaltechnisch onlosmakelijk verbonden is met Breath of the Wild, is de gameplay vergelijkbaar met andere Musou-games zoals Hyrule Warriors en Fire Emblem Warriors.

Zustersite Gamer.nl plaatste onlangs een hands-on preview van de game. Zij schreven: "Hyrule Warriors: Age of Calamity biedt spelers de kans om de wereld van The Legend of Zelda: Breath of the Wild op een compleet andere manier te beleven. Eindeloze gevechten worden waardevol gemaakt met subtiele geschiedenislessen in de vorm van tussenfilmpjes."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb de demo even getest en de meest onscherpe beelden vlogen voorbij! Gek want The Witcher 3 is veel verdraaglijker. Waarschijnlijk omdat de anti-aliasing af staat.
    (ik speel alleen in handheld modus ter info)

    De Switch moet dringend een steviger model uitbrengen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren