1. Red Bull Strijders - Dream Team evenement

Red Bull Strijders - Dream Team evenement

7E EDITIE VINDT PLAATS OP ZATERDAG 8 SEPTMEBER 2018

Red Bull organiseert in samenwerking met Esports Game Arena, de zevende editie van Red Bull Strijders - Dream Team. Het evenement vindt plaats in Alphen aan den Rijn op zaterdag 8 september 2018 . Deze editie staat in het thema van team games, met natuurlijk één van de meest gespeelde games in de wereld: 'League of Legends'. Daarnaast zijn er side tournaments in Splatoon 2 en Rocket League. De hoofdprijs is een compleet verzorgde reis naar het Red Bull E-WKND in Zweden in November. Tickets zijn te bestellen via Eventbrite.

League of Legends toernooi

Tijdens Red Bull Strijders – Dream Team zal het evenement zich nadrukkelijk focussen op 5 vs 5 League of Legends. Hierbij gelden de standaard regels. Er doen maximaal 8 teams mee. Er zijn geen maximum ranks en er geldt een best of 3 bracket. Een teamticket kost in totaal 50 euro. Inclusief 5 drankjes, pc-setup en promotie voor jouw team. Let op! Je koopt een kaart voor het hele team. Deelnemers voor Red Bull Strijders - Dream Team moeten minimaal 16 jaar zijn.

Side events

Naast het grote League of Legends-toernooi vinden er ook nog een aantal side games te spelen zoals:

• Splatoon 2 (4vs4, Nintendo Switch)

• Rocket League (3vs3, PS4)

• League of Legends (1vs1, PC)

Deelname aan deze side events is gratis. Voor League of Legends 1 vs 1 kun je je ter plekke aanmelden als je bijvoorbeeld uit je toernooi ligt. Voor Splatoon 2 en Rocket League dien je een gratis ticket te kopen via Eventbrite. Deelnemende teams maken kans op gesponsorde hardware en goodies!

Red Bull Strijders – Dream Team vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn (Raadhuisstraat 134). De deuren openen om 12:00, het toernooi start om 13:00 en duurt tot 20:00. De toegang is gratis voor bezoekers.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren