1. Red Bull Strijders Fight Club aangekondigd

Red Bull Strijders Fight Club aangekondigd

De eerste editie van Fight Club vindt plaats op 9 februari

Op zaterdag 9 februari organiseert Red Bull samen met Esports Game Arena de eerste editie van een nieuw seizoen Red Bull Strijders: een reeks van e-sports en gaming events. Deze editie staat in het teken van de fighting games Super Smash Bros. Ultimate en Tekken 7.

De eerste editie van Fight Club vindt plaats op 9 februari en de tweede editie op 6 april. Bij beide events kwalificeren de top 4-spelers van Super Smash Bros. Ultimate en Tekken 7 zich voor de finale op 15 juni. Daar strijden de acht beste spelers voor een ticket naar het presitgieuze toernooi EVO 2019 in Las Vegas.

Red Bull Strijders Fight Club vindt plaats in de e-sports Game Arena aan de Raadhuisstraat 134 in Alphen aan den Rijn. De check-in is tussen 11:00 uur en 12:00 uur, het toernooi start om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 20:00 uur. Vrienden en familie zijn ook welkom.

Red Bull

Wil je zeker zijn van deelname? Reguliere kaarten zijn te koop voor 10 euro. Er zijn ook tickets voor alleen bezoekers of de partygame Gangbeasts. Tickets zijn verkrijgbaar via de Eventbrite-pagina.

Zie hieronder nog een aantal eisen van Red Bull om mee te mogen doen aan het toernooi.

  • Deelnemers aan Red Bull Strijders moeten minimaal 16 jaar zijn.
  • De deuren gaan open om 11.00 uur.
  • Inchecken kan op de dag zelf tot 12.00 uur!
  • De top 4 van het evenement kan niet meedoen met het volgende evenement.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren