1. Red Dead Online moet deze week live gaan

Red Dead Online moet deze week live gaan

Rockstar hint bèta door testen van achievement

De multiplayer-modus van Red Dead Redemption 2, Red Dead Online moet als de geruchten kloppen deze week nog online gaan. Met nog vier dagen te gaan tot eind november, komt de deadline die gegeven had voor de multiplayer-modus nu wel heel dichtbij. De vraag blijft, gaat het ook daadwerkelijk gebeuren deze week?

Eerder deze maand werd aangekondigd dat Red Dead Online, 'rond eind november live gaat.' Volgens Rockstar gaat Red Dead Online ‘een nieuwe online ervaring worden met de gigantische, open wereld van Red Dead Redemption 2 als setting’. De bètaversie van Red Dead Online krijgt een mix van nieuwe ingesproken content en competitieve gameplay. Verder gaan er veel geruchten rond over wat de inhoud van de online-modus gaat zijn en wat er verwacht wordt als nieuwe paarden, karren, wapens en dergelijke. Ook microtransacties gaan een rol spelen in de nieuwe Red Dead Online-modus.

Red Dead Redemption 2

breakout

Eerder was al bekend geworden dat de eerste achievement 'Breakout' gaat heten. Nu blijkt dat 0,01 procent van de spelers deze achievement al heeft behaald. Dit is de te zien op de achievement-pagina van Red Dead Redemption 2. Dit terwijl de online multiplayer-modus nog niet live is gegaan. Grote kans dus dat dit door Rockstar Games zelf is gedaan, om Red Dead Online te testen. Dit kan betekenen dat Red Dead Online niet ver van release kan zijn voor de rest van de wereld.

Red Dead Redemption 2

Met nog vier dagen te gaan tot 30 november en deze eerste Breakout-missie, waarschijnlijk al door Rockstar Games, getest te hebben kan het nog steeds gebeuren dat we Red Dead Online eind deze week gaan zien. Rockstar heeft over Red Dead Online nog geen verder commentaar behalve dat de multiplayer-modus, "Constante updates en aanpassingen gaat krijgen, zodat de ervaring voor spelers net zo groot is als Red Dead Redemption 2 zelf."

Red Dead Online

Red Dead Redemption 2 is beschikbaar op Xbox One en Playstation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Dan hadden ze allang wat laten zien denk ik. zal nog wel een week of wat duren! Geen probleem, BF5 is ook leuk!
  • Bij de trophies op PlayStation staat vrijwel ook altijd 0,1%, dus dat lijkt mij niet per se veel te hoeven betekenen.

    Ben overigens wel erg benieuwd naar hoe online is/wordt vormgegeven. Zin in!
  • Ik ben er vrij zeker van dat we deze week kunnen beginnen aan red dead online.
  • Heb er ook heel veel zin in om samen met mijn buddy's dit te gaan spelen. Laat maar komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren