1. Red Dead Online-update introduceert rollensysteem

Red Dead Online-update introduceert rollensysteem

Drie speelbare rollen

Volgende week arriveert de volgende update van Red Dead Online, deze update brengt onder andere het langverwachte rollensysteem naar het Wilde Westen.

De update verschijnt 10 september en introduceert drie speelbare rollen. De frontier Pursuits zijn een doorlopende reeks rollen die spelers kunnen innemen. Elke rol kent unieke vaardigheden, uitdagingen en voordelen. Spelers ontvangen daarnaast ook Cash- en Gold-beloningen bij het voltooien van de nieuwe uitdagingen.

Hieronder vind je de drie nieuwe rollen die verschijnen bij de update:

Red Dead Online
The Bounty Hunter
Red Dead Online
The Trader
Red Dead Online
The Collector

Het verdienen van XP gaat per gekozen rol anders, zo moet je als Bounty Hunter op (je raadt het al) premies jagen en als Collector allerlei verzamelitems vinden. De rollen worden onderverdeeld in vier niveau's: Novice, Promising, Established en Distinguished. Elk niveau brengt nieuwe persoonsgebonden vaardigheden mee. Zo kan de Trader zijn hond bijvoorbeeld leren om het kamp te waarschuwen wanneer er bandieten op de loer liggen. Spelers die Distinguished-rangen bereiken in een rol verdienen nuttige en unieke beloningen zoals kampstijlen, extra comfort en herkenbare kledingstukken.

Naast het rollensysteem worden er ook een aantal nieuwe functies, verbeteringen en gameplay-updates aan het spel toegevoegd. Nieuwe Free Roam-evenementen, extra stallen voor je paarden en verbeterde verkoopprijzen zijn hier voorbeelden van. Daarnaast worden de wapens opnieuw in balans gebracht.

Hier lees je alles over Red Dead Redemption 2. De nieuwe update verschijnt op 10 september voor zowel gebruikers op Xbox One als PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Eindelijk de summer update van RDO, eindelijk roleplay

  En toch is mijn respect voor Rockstar keihard gekelderd. Ik ben echt pissig. Technisch gezien is het nog steeds zomer. Maar nee ze hadden ons niet al in mei lekker moeten maken met deze update.

  Ook typerend om te zien dat rockstar het nu niet meer de summer update noemt maar gewoon de next update.
 • Weet je waar ik klaar mee ben. Met spellen waar je uren voor moet grinden totdat je weer een wapen unlocked of whatever. En weet je waarom alles zo lang duurt omdat alle bedrijven je geld willen zien. Zodat je weer een tier of een level of een skin er bij koopt. Ja jongens ik ben bijna zover om te kijken of mijn oude laptop classic WoW kan spelen. Daar was ik vroeger echt verslaafd aan l, maar wel een spel wat toen der tijd echt met liefde gemaakt was. De wereld leeft en je had echt een eigen character. Ja dat ga ik doen daar betaal ik liever voor dan elke Shooter of wat dan ook waar je een season pass voor moet kopen om een paar cosmetische items te krijgen. Ik ben voorlopig wel klaar met deze handels methode.
 • @Grombeer
  Waar ik mij dan aan stoor is dat je eerst eenmalig 15 goudstaven moet betalen voor die classes. Om dit bij elkaar te schrapen moet je minimaal 10 dagen lang alle daily challenges voltooien.
  Nog maar te zwijgen over het feit dat je wapens en sommige kleding alleen kunt kopen met goudstaven. Een wapen helemaal goud maken kost circa 20 goud staven, iets waar je minimaal zo'n week tot anderehalve mee bezig bent (Daily Challenges zonder extra events).

  Bij GTA heb je die belachelijke Shard Cards, maar die zijn nog te omzeilen door de heists finale te exploiteren. Het feit dat ze nu twee vormen van betaalmiddelen gebruiken toont maar weer aan dat ze zo meer geld kunnen verdienen.
 • @Grombeer

  Ik snap de haat. Maar ik heb bij Red Dead Online nog nooit de neiging gehad om gold met echt geld te kopen. Voor de meeste Stranger missies krijg je 0,2 tot 0,8 gold nuggets. Laatste keer dat ik RDO speelde was 3 weken geleden en toen heb ik op één zaterdag (ongeveer 6 uurtjes spelen) in totaal 3 goldbars verdiend
 • RDR online vond ik zo falend. Ik keek er echt naar uit om met mn maten een beetje te kutten, maar alles is grinden en in het begin was er ook niets te doen. Sneu
 • Lekker belangrijk, introduceer Red Dead maar eens op de PC, kijken we dan wel weer verder.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren