1. Red Dead Online-update voegt bekende personages toe

Red Dead Online-update voegt bekende personages toe

En nieuwe kleding en missies

Red Dead Online heeft een nieuwe update gekregen met onder andere nieuwe missies en kleding.

Na de laatste update kunnen spelers genieten van nieuwe missies. Eerder werd er al een nieuwe Free Roam-missie reeks toegevoegd met nieuwe missies en karakters. Deze week zijn er twee spelersfavorieten toegevoegd aan de game. Spelers kunnen nu naar de Adler Ranch in Ambarino reizen of op zoek gaan naar de beruchte bandiet, Black Belle, in Lemoyne. Deze personages nemen ook nieuwe Free Roam-missies met zich mee.

Ook neemt de update nieuwe kleding met zich mee. De kledingrubriek van de Wheeler, Rawson en Co. Catalogue biedt nieuwe opties aan, zoals de Wescott Skirt, Valdez Verst, Citadel Boots en een gelimiteerd aantal Plaid Caps.

Red Dead Online

Deze update bevat ook Early Access-content voor PlayStation 4-gebruikers. Zij krijgen namelijk de verwoestende Ancient Tomahawk en ze krijgen toegang tot de nieuwe Make It Count: Ancient Tomahawk Showdown-modus. Hierbij komt de modus Last Stand. Dit is een free-for-all Showdown. Er zijn geen uitwegen of tweede kansen. De laatste speler die staat, wint.

Ben jij je standaard Morgan-paard al zat en heb je een PlayStation 4? Goed nieuws, want PlayStation 4-gebruikers kunnen nu het nieuwe Andalusische Perlino paard aanschaffen. Hierbij krijgen deze spelers toegang tot nieuwe uitrusting voor hun paard, nieuwe kleding en emotes.

Red Dead Online

Er is verder weer sprake van bonussen in Red Dead Online Dollars, Gold en Posse bonussen. Naast de 25% extra Red Dead Online Dollars en gold beloningen voor alle A Land of Oppurtunities-missies, Free Roam-missies, Showdown modi, Races en Free Roam-evenementen, krijgen spelers nu ook vijf extra Gold Bars als ze deze week in groepsverband spelen. Daarnaast kunnen ze andere beloningen ontvangen voor het spelen in een Posse. Denk aan Red Dead Online Dollar-bonussen, maar ook zeker aan Experience-bonussen.

Met de laatste update zijn duplicatie-exploits afgesloten, problemen opgelost als het aankomt op minder dieren in sessies, de Defense-modus is geüpdatet, zodat de speelstijl in Offensive-modus aangepast wordt. “Wij zijn achter de schermen altijd bezig met het optimaliseren van de algehele game stabiliteit en performance”, aldus Rockstar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren