1. Nieuwe modi, kleding en wapens in grote Red Dead Online-update

Nieuwe modi, kleding en wapens in grote Red Dead Online-update

Update verschijnt aanstaande dinsdag

Aanstaande dinsdag staat de eerste grote contentupdate voor Red Dead Online op de planning.

De update voor de online modus van Red Dead Redemption 2 voegt nieuwe Showdown-modi toe waaronder Smoke, Spoils of War en Plunder. In deze modi moeten spelers tassen zien te pakken en afleveren, loot van elkaar stelen en proberen te overleven. Er worden ook Target Races toegevoegd waarbij spelers te paard doelen proberen raak te schieten.

Het Fool's Gold Free Roam-evenement zit ook in deze update. Hierin kunnen spelers het tegen elkaar opnemen om Golden Armor te winnen. Met deze bescherming vallen spelers wel extra op, waardoor ze natuurlijk ook sneller een doelwit zijn voor andere spelers.

Verder worden er vissersuitdagingen, de Evans Repeater rifle en Rare Shotgun en nieuwe kleding zoals de Rutlegde Vest en Diamondback Hat toegevoegd aan Red Dead Online. Tot slot komen er ook nieuwe emotes naar de game en wordt het spel verder gebalanceerd, met onder andere een nieuw bounty- en wetssysteem.

Van nu tot en met de release van de update aanstaande dinsdag ontvangen Red Dead Online-spelers twintig procent meer XP.

Red Dead Online

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Leuk voor de online spelers! Hoop zelf vooral op single player content 😊

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren