1. Bonusgeld in Red Dead Online-update voor Xbox One

Bonusgeld in Red Dead Online-update voor Xbox One

Daarnaast nieuw wapen en kleding

Er is een nieuwe update voor de Xbox-versie van Red Dead Online uit. Deze update brengt nieuwe kleding en wapens met zich mee, maar ook nieuwe wedstrijden, zoals open doel-wedstrijden, waarin het de bedoeling is om in willekeurige volgorde doelwitten moet schieten. Daarnaast krijgen spelers tot en met 6 mei een bonus van dertig procent op Red Dead Online-dollars en goud.

De update was al een tijdje uit voor PlayStation 4-gebruikers, maar ook Xbox One-gebruikers kunnen nu genieten van nieuwe kleding en wapens. De kleding die onder andere beschikbaar wordt is de Hartman Jacket met dubbele knoopsluiting, de met slang versierde Diamondback hoed, strakke rundsplitlederen Comstock Boots, vesten en handschoenen.

Red Dead Online

Wat nu ook mogelijk is voor Xbox One-gebruikers, is de gamemodus Open Target Races, waarin je te paard zo snel mogelijk alle doelwitten moet schieten. De eerste die twintig doelwitten geschoten heeft, heeft gewonnen. Het is wel handig om voor elkaar uit te kijken, want als je te hard tegen een ander aanrijdt lig je een paar seconden uit de wedstrijd.

Daarnaast is het mogelijk om de Jawbone Knife op te halen bij een Fence. Het mes is uiteraard bedoel voor aanvallen op korte afstand en heeft een artistiek ontworpen lemmet. Verder zijn er drie nieuwe emotes beschikbaar. Het is mogelijk om een handkus te blazen, te wijzen of te doen alsof je geraakt bent door een kogel.

En als dat nog niet genoeg is, tot en met 6 mei krijgen spelers dertig procent bonus op alle Red Dead Online-dollars en goud dat ze verdienen door alles missies van alle A Land of Opportunities-missies, alle Free Roam-missies en -evenementen en op alle Showdown modi, waaronder Gun Rush.

Voor meer Red Dead Online-updates kan je een kijkje nemen op onze Posse pagina.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren