1. Red Dead Online vanaf morgen speelbaar

Red Dead Online vanaf morgen speelbaar

Maar nog niet voor iedereen

Rockstar Games heeft bekendgemaakt dat Red Dead Online vanaf morgen speelbaar is. De bèta wordt in vier fasen uitgerold.

Op dinsdag 27 november om 14:30 uur krijgen bezitters van de Ultimate Edition van Red Dead Redemption 2 toegang tot de game. Op woensdag 28 november krijgt iedereen die de game in het lanceerweekend heeft gespeeld toegang en spelers die de game tussen 26 en 29 oktober hebben gespeeld, kunnen donderdag 29 november aan de slag. Tot slot is de game op vrijdag 30 november voor alle bezitters van Red Dead Redemption 2 speelbaar.

Ook geeft Rockstar meer details over de modus:

"Met de gameplay van Red Dead Redemption 2 als fundament, Red Dead Online transformeert de gedetailleerde landschappen, steden, dorpen en inwoners van de game in een nieuwe, levendige online wereld, gedeeld met meerdere spelers. Creëer en stel je personage samen, kies je vaardigheden aan de hand van je speelstijl en trek erop uit in een gebied met nieuwe dingen om te ontdekken.

Verken deze gigantische wereld alleen of met vrienden. Vorm of sluit je aan bij een bende met tot maximaal zeven spelers; kom bij elkaar rond het kampvuur, ga jagen of vissen; bezoek drukke dorpen, vecht tegen vijandige bendes en beleger hun schuilplaats, ga schatzoeken; voer missies uit en kom in aanraking met bekende personages in vijf staten of vecht tegen andere bandieten in spontane ontmoetingen en set-piece-gevechten, compleet met andere spelers of hele bendes, en nog veel meer."

Red Dead Redemption 2 is nu uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Lees hier wat Michel wil zien in Red Dead Online en bekijk hier al onze tips en andere artikelen rondom de game.

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Word 28 november dus voor mij want heb niet de Ultimate versie maar ik speel de game wel al sinds de release.

    Zin in!
  • Yiiiiihaaaaaa
  • Toch wel weer leuk om te horen dat de Ultimate fans een dag eerder mogen spelen. Helaas geen tijd morgen
  • Nou ik ben benieuwd… Ben nog steeds zeer sceptisch.. Zie het morgen wel.
  • Wat zijn set-pieve-gevechten?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren