1. Glitch in Red Dead Redemption 2 geeft toegang tot nieuw gebied

Glitch in Red Dead Redemption 2 geeft toegang tot nieuw gebied

Mogelijke spoilers over alle gebieden in Red Dead Redemption 2

Het is mogelijk om een nieuw gebied in Red Dead Redemption 2 te bereiken, waar spelers eigenlijk niet horen te komen. Pas op: dit bericht bevat spoilers over de spelwereld van de game.

Na het hoofdverhaal kunnen spelers op een bepaald gedeelte van de map Mexico zien. Dit gebied was toegankelijk in Red Dead Redemption, maar is geen echt onderdeel van dit nieuwe deel.

Door een glitch kunnen spelers echter aan de andere kan van de San Luis-rivier komen en in Mexico rondlopen. Er is weinig te doen, met maar één gebouw om naar binnen te gaan en verder geen items om te pakken. Ook het paard is hier niet beschikbaar. Er zijn verder een aantal assets te zien die duidelijk niet in het uiteindelijke spel horen.

YouTuber ZacCoxTV toont in onderstaande video hoe de glitch werkt. Spelers moeten zover mogelijk in het westen van New Austin zijn en daar de rivier oversteken. Daarna moet er een bepaalde manoeuvre worden gedaan om via het paard op een muur te klimmen.

Het is niet duidelijk of Mexico ooit nog onderdeel wordt van Red Dead Redemption 2 via downloadbare content, of bijvoorbeeld in Red Dead Online, waarvan later deze maand de bèta start.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Michel denk je dat de map van red dead redemption 1 ook "leefbaar" wordt in online?
  • Ik had gister een glitch die echt verschrikkelijk was. Ik kon 2 missies doen maar 1 van de 2 werd gelockt als ik in de buurt kwam en werd ik aangevallen. Die ander was beroof een opera dame van haar geld.

    Elke keer als mn partner die dame afleid en ik het geld uit het kistje wil stelen zakken de wielen door de grond waardoor de car valt en iedereen aan boord dood gaat. Vervolgens loopt het spel vast. Gebeurde 3x achter elkaar totdat ik haar van een afstand neer schoot. Glitchte het wel maar opeens een cutscene. Schrok me dood gister

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren