1. Red Dead Redemption 2 goedkoop verkrijgbaar bij MediaMarkt

Red Dead Redemption 2 goedkoop verkrijgbaar bij MediaMarkt

Inclusief nachtopeningen en speciale bundels

Vanaf vrijdag 26 oktober is Red Dead Redemption 2 wereldwijd beschikbaar. Bij Mediamarkt is de game extra goedkoop verkrijgbaar. Daarnaast vinden er in verschillende vestigingen ook nachtlanceringen plaats.

De lancering van een nieuwe Rockstar-game is een indrukwekkende gebeurtenis. Het bedrijf achter Grand Theft Auto 5 geeft maar eens in de zoveel jaar een nieuwe game uit. In 2010 kwam het op de proppen met de epische westerngame Red Dead Redemption en het vervolg is dus vanaf aanstaande vrijdag te koop.

Red Dead Redemption 2 speelt zich voor Red Dead Redemption af, dus nieuwe spelers kunnen meteen aan de slag. In de game kruip je in de huid van de bandiet Arthur Morgan, die in het Wilde Westen van 1899 met de Dutch Van der Linde-gang pittoreske dorpjes verkent, bankovervallen pleegt en probeert te overleven in de wildernis. Red Dead Redemption 2 is een episch avontuur waarin je jezelf helemaal kunt verliezen.

Red Dead Redemption 2

Te koop bij MediaMarkt

Red Dead Redemption 2 is vanaf vrijdag ook te koop bij alle vestigingen van MediaMarkt voor een zeer scherpe prijs. De PlayStation 4- en Xbox One-versies van de game kosten elk 55 euro, veel goedkoper dan bij de meeste andere winkels. Ook zijn er voor beide platformen Special Editions voor 79,99 euro verkrijgbaar.

Daarnaast zijn er ook diverse bundels verkrijgbaar. Zo kost een Xbox One S met een harde schijf van 1 terabyte en twee controllers 245 euro. Tot en met 4 november ontvang je hier gratis Red Dead Redemption 2 bij.

Xbox One S

Nachtlancering

Gamers die écht niet kunnen wachten op de release van Red Dead Redemption 2, zijn welkom bij de nachtlancering in één van de verschillende vestigingen van MediaMarkt.
In de volgende MediaMarkt-vestigingen kan de game donderdagnacht om 00:01 al gekocht worden:
  • Den Bosch
  • Leeuwarden
  • Ede
  • Arnhem
  • Drachten


Mensen die aanwezig zijn bij de nachtopening en de game kopen, ontvangen een extra gift.

Red Dead Redemption 2

Een wereld vol mogelijkheden

De spelwereld van Red Dead Redemption 2 puilt uit van talloze details. In de gigantische open wereld van de game is alles mogelijk, maar hebben alle acties ook een gevolg. Gedraag je als een misdadiger en de inwoners van dorpjes zijn minder aardig of zelfs bang voor je.

Daarnaast is het belangrijk dat je een goede band onderhoudt met de leden van je gang. Je kunt op allerlei plekken in de spelwereld een kamp opzetten, met de gangleden praten, jagen zodat er altijd genoeg voedsel is, nieuwe overvallen plannen of zelfs even lekker gaan zitten voor een knipbeurt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

In deze uitgebreide preview op InsideGamer gaan we dieper in op de vele mogelijkheden die Red Dead Redemption 2 biedt:

"Tijdens de gameplaydemonstratie wordt eerst een treinoverval in de besneeuwde bergen getoond, waarin het krankzinnige oog voor detail van Red Dead Redemption 2 al meteen naar voren komt. De kleding van de bendeleden, de paardensporen in de sneeuw, een lucifer die op de grond valt na het aansteken van dynamiet en het interieur van de trein en wagons zijn hier prachtige voorbeelden van. Ik speel RDR2 in 4K en heb zelden zoiets moois gezien. En dan mag ik zelf even in de laarzen van hoofdpersoon Arthur Morgan stappen."

In dit artikel op InsideGamer beantwoorden we diverse vragen over de game. Zo vertellen we meer over de band die je in de game opbouwt met je paard, de opties om je personage te customizen en de grootte van de spelwereld.

Bekijk hieronder de lanceringstrailer. Ben jij helemaal klaar voor Red Dead Redemption 2?

Dit artikel delen

Over de auteur