1. Red Dead Redemption 2 komt volgens LinkedIn-profiel naar pc

Red Dead Redemption 2 komt volgens LinkedIn-profiel naar pc

Oeps! Foutje...

Volgens een LinkedIn-profiel van een Rockstar Games-werknemer komt Red Dead Redemption 2 ook naar pc.

Het was al bekend dat de game uit zou komen voor PlayStation 4 en Xbox One. Nu heeft VG247 een bericht gespot waaruit blijkt dat de game ook naar pc komt. Het gaat om een ontwikkelaar bij Rockstar Games die ook aan GTA 5 en L.A. Noire werkte. VG247 geeft aan de echtheid van het profiel te hebben bevestigd. De naam van de werknemer niet wordt vernoemd om hem te beschermen.

Op de LinkedIn-pagina van de ontwikkelaar zou staan dat hij werkt of heeft gewerkt aan Red Dead Redemption 2. Opmerkelijk is dat bij platforms ook 'pc' genoemd staat. Tot op heden is er niets bekendgemaakt over een pc-release. Mogelijk komtRed Dead Redemption 2 net als GTA 5 op een later tijdstip naar pc.

Op 26 oktober verschijnt Red Dead Redemption 2 in ieder geval voor PlayStation 4 en Xbox One. Bekijk hier de laatst uitgebrachte trailer.

LinkedIn

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Tuurlijk komt het naar de pc, port van de xbox versie. Zulke "oeps-foutjes" hoort alleen bij de marketing.
 • Jaartje later, maar uiteindelijk komt ie wel.
 • Ps4, xbone, en natuurlijk de ps5 en xbone 2 en de pc.. Logisch toch…
 • @san5324 Is maard e vraag of er een nieuwe Xbox komt….
 • Je weet gewoon dat ie ook op pc gaat komen…. En ik zeg je dat dat VOOR 2020 zal zijn, gok eind 2019…. En reken maar dat je pc-only extra's krijgt net zoals ze dat met eerdere GTA's deden op pc. Vind ik niet meer dan normaal want wij pc gamers moeten altijd t langst wachten en dat terwijl van oorsprong de game een pure pc game is….
 • @HC-freak
  Mag blij zijn dat die überhaupt naar pc komt. Persoonlijk vind ik het wel grappig dat er een deel van de pc community dan loopt te huilen dat de consolesspelers beta testers zijn om hun verdriet maar weg te stoppen. Misschien dat het maar goed is dat die later komt, anders is het op de pc weer binnen no-time aan gort gehackt.
 • @AWESOMEDUDE3 Ik zie alleen maar onzin in je bericht.
 • @CerandoX.nl
  Mag je vinden, ieder z'n mening.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren