1. Red Dead Redemption 2 komt naar Xbox Game Pass

Red Dead Redemption 2 komt naar Xbox Game Pass

GTA 5 verlaat de dienst

Red Dead Redemption 2 komt op 7 mei naar de Xbox Game Pass. Dat maakte Microsoft bekend op de offiële website van Xbox.

De westernshooter speelt zich af in Amerika, in het jaar 1899. We volgen Arthur Morgan en de Van der Linde gang. Deze outlaws zijn op de vlucht voor federale agenten en premiejagers. Om te overleven steelt, overvalt en vecht deze groep zich door het midden van Amerika om te overleven. Wanneer de spanning stijgt in de groep, moet Arthur een keuze maken tussen zijn eigen idealen en de loyaliteit naar de Van der Linde-gang.

De game komt met een grote lading Story Mode-content en toegang tot de wereld van Red Dead Online. Hier kiezen spelers hun eigen rol aan het Frontier. Spelers kunnen zich ontwikkelen als premiejager, handelaar, een verzamelaar van exotische schatten of als brouwer van illegale Moonshine.

Dit betekent ook dat er binnenkort weer een game Game Pass verlaat. Op de dag dat Red Dead 2 beschikbaar wordt, verdwijnt Grand Theft Auto 5 uit de lijst. Het is natuurlijk altijd mogelijk de game volledig aan te schaffen met de 20 procent korting die abonnees krijgen van Xbox Game Pass.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 7 mei beschikbaar op deXbox Game Pass. Lees hier onze review over de PlayStation 4-versie van de game.

Red Dead Redemption online

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

  • Game Pass word echt alleen maar beter.
  • Jammer dat gta v weer verwijderd is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren