1. Red Dead Redemption 2 verschijnt vandaag op Xbox Game Pass

Red Dead Redemption 2 verschijnt vandaag op Xbox Game Pass

Grand Theft Auto 5 verdwijnt juist weer

Vanaf vandaag kunnen leden van Xbox Game Pass aan de slag met Red Dead Redemption 2.

De openwereldgame van Rockstar speelt zich af in de laatste dagen van het Wilde Westen en draait om de criminele Van der Linde-bende. Het is een prequel op Red Dead Redemption. De game verscheen in het najaar van 2018 en wist vele prijzen in de wacht te slepen. Het spel is vooralsnog alleen verkrijgbaar via de consoleversie van Game Pass.

Vanaf vandaag is ook DayZ op Xbox Game Pass beschikbaar. Vanaf 12 mei is Halo 2: Anniversary Edition verkrijgbaar op Game Pass voor pc. Op 14 mei verschijnt Final Fantasy 9 op Xbox Game Pass - de game moet op een nog onbekende datum ook naar Game Pass voor pc komen. Fractured Minds komt op 19 mei naar Xbox Game Pass. Endless Legends komt tot slot op een nog onbekende datum naar Game Pass voor pc.

Deze maand verdwijnen er ook weer een aantal games van de dienst. Vandaag wordt Grand Theft Auto 5 van de Xbox One-versie van Game Pass afgehaald. Vanaf 15 mei verdwijnen Black Desert (Xbox One), Doom (Xbox One), Lego Ninjago Movie (Xbox One), Mega Man Legacy Collection 2 (Xbox One), The Banner Saga (Xbox One en pc), Wolfenstein 2: The New Colossus (Xbox One en pc), Imperator: Rome (pc), Rise of the Tomb Raider (pc) en West of Loathing (pc) van Game Pass.

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Weer een schijfje minder om te wisselen :)
  • Ondanks dat het trage aspect van de game mij regelmatig irriteerde toch wel genoten van de wereld en het verhaal in deze game. Zeker gratis met game pass zou iedereen het een kans moeten geven.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren