1. Er zijn 23 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 verscheept

Er zijn 23 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 verscheept

Ook Red Dead Online doet het goed

Wereldwijd zijn er inmiddels al 23 miljoen exemplaren van Red Dead Redemption 2 verscheept.

Dat laat Take-Two Interactive weten tijdens de bekendmaking van zijn cijfers van het derde kwartaal van dit fiscale jaar. De game verscheen op 26 oktober 2018 voor PlayStation 4 en Xbox One. Het gaat hierbij dus om de hoeveelheid exemplaren die aan winkels zijn verkocht.

Dankzij het succes van de openwereldgame wist Take-Two sterke financiële resultaten te boeken in het afgelopen kwartaal. Netto omzet voor het bedrijf lag op 1,249 miljard dollar, in vergelijking met 480,8 miljoen dollar in dezelfde periode vorig jaar.

Ook de online modus van Red Dead Redemption 2, genaamd Red Dead Online, helpt mee. Deze modus doet het vooralsnog beter dan GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, het deed in dezelfde periode van zijn levenscyclus.

Take-Two laat daarnaast weten dat de Switch-versie van Civilization 6 "onze verwachtingen significant heeft overtroffen". Het bedrijf kijkt er naar uit het platform te blijven ondersteunen "met de juiste type games".

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • topgame
  • @Jowy
    Eens, echter is online (desondanks dat het een beta is) erg karig. Hetgeen wat er wel is, is qua balans ook niet erg denderend.
  • @AWESOMEDUDE3
    Ow kan, ik heb online nog niet getest. Ik ben echt een offline gamer.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren