1. Red Dead Redemption 2 wint Steam Award voor game van het jaar

Red Dead Redemption 2 wint Steam Award voor game van het jaar

Andere Steam Award-winnaars zijn o.a. Half-Life: Alyx, Death Stranding en Fall Guys

Red Dead Redemption 2 is door Steam-gebruikers uitgeroepen tot game van het jaar 2020.

De jaarlijkse Steam Awards laat gamers stemmen op hun favoriete games. Red Dead Redemption 2 won het van Hades, Doom Eternal, Fall Guys en Death Stranding. Red Dead Redemption 2 won ook de award voor beste verhalende games.

Hoewel Red Dead Redemption 2 in 2018 op consoles uitkwam, verscheen het spel eind 2019 pas op Steam. Daarbij kwam het spel dat jaar te laat uit om mee te doen met de Steam Awards. Vandaar dat hij is meegenomen in de nominaties voor 2020.

Verdere winnaars waren Half-Life: Alyx voor vr-game van het jaar, Fall Guys voor multiplayergame, Death Stranding voor meest innovatieve gameplay, Apex Legends voor beste game waar spelers slecht in zijn, Ori and the Will of the Wisps voor beste grafische stijl, Doom Eternal voor beste soundtrack en De Sims 4 voor beste game om ontspannen te spelen.

Counter-Strike: Global Offensive won tot slot de 'Labor of Love'-award, een prijs voor oudere games die sterke ondersteuning blijven ontvangen. Op Steam kunnen de winnaars nog eens doorgenomen worden.

Red Dead Redemption 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik moet red dead nog steeds spelen heb hem wel op me PlayStation staan maar kwam er nooit in. Die game was zowat gemaakt om te tijd te verdoen wat een trage bende.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren