1. Red Dead Redemption 2 grootste weekendopening ooit

Red Dead Redemption 2 grootste weekendopening ooit

Beste weekendverkoop ooit in entertainment

Rockstar heeft met de verkoop van Red Dead Redemption 2 een nieuw record gevestigd in de geschiedenis van entertainment. De game heeft meer dan 725 miljoen dollar opgebracht in zijn eerste weekend van de verkoop. Hierdoor is Red Dead Redemption 2 het best verkochte product ooit in een weekend in de geschiedenis van entertainment.

Rockstar vertelde dit aan Variety. Eerder stond het openingsweekendrecord nog op naam van de blockbuster Avengers: Infinity War, die eerder dit jaar uitkwam. De film haalde meer dan 640 miljoen dollar op. Het record voor grootste openingsverkoop ooit staat nog steeds op naam van Grand Theft Auto 5. Deze game die ook ontwikkeld is door Rockstar, bracht meer dan één miljard dollar op in zijn eerste drie verkoopdagen.

Red Dead Redemption 2

Niet alleen heeft Red Dead Redemption 2 wereldwijd de beste verkoopcijfers in een openingsweekend, maar heeft ook nieuwe records gevestigd voor Sony's PlayStation Network als beste voorverkoop game, beste verkochte game in een dag en best verkochte game in zijn eerste drie dagen.

Red Dead Redemption 2

Eerder hebben wij op InsideGamer meerdere artikelen geplaatst over Red Dead Redemption 2, bijvoorbeeld hoe je als een pro kan jagen in de game en hebben we tips over hoe je je het beste kan voorbereiden op Red Dead Redemption 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Infinity war heeft nog het record van dat de meeste mensen er naar tie zijn geweest.
 • Hahaha haha en dan had je die fucking analisten die volhielden dat ze nooit call of duty konden verslaan met hun 500 miljoen lmao.

  Ik hoop overigens wel dat rockstar iets gaat doen aan de hdr bug.
 • @san5324
  Hdr bug als in een grijze gloed?
 • @AWESOMEDUDE3

  Ja, wanneer je hdr uitzet in de game ziet het er mooier uit.
 • @san5324
  Een gast waarmee ik altijd game had dat probleem ook al, zelf heb ik echter nergens last van.
  Las net als wel een nieuw bericht over de neppe hdr dus misschien ligt daar de oorzaak.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren