1. Antivirus-problemen Red Dead Redemption 2 worden opgelost met patch
Red Dead Redemption 2
33% hot!
1 member volgt dit
0 members willen dit
2 members hebben dit

Antivirus-problemen Red Dead Redemption 2 worden opgelost met patch

Veel spelers konden de game niet lanceren

Rockstar heeft een patch uitgebracht die zowel de Rockstar-launcher als de pc-versie van Red Dead Redempion 2 moet verbeteren.

De lancering van Red Dead Redemption 2 is allerminst soepel verlopen. Veel spelers ervaren problemen met de game en hebben deze bij Rockstar gemeld. Om de problemen van de spelers te verhelpen heeft de ontwikkelaar vannacht een flinke patch gelanceerd.

Red Dead Redemption 2

Volgens Rockstar worden veel van de voorkomende problemen veroorzaakt door antivirus-programma's, die op de achtergrond aan staan. Dit probleem werd door spelers opgelost door hun antivirus-programma uit te schakelen. Volgens Rockstar is dit na de patch niet meer nodig.

Zoals gezegd heeft de Rockstar-launcher ook een patch gehad. De hoofdoorzaak van de patch is het probleem dat de launcher onnodige meldingen weergeeft of zichzelf afsluit.

De patch focust zich voornamelijk op de bovengenoemde problemen, echter blijven er andere problemen binnenstromen. Zo zijn er veel klachten over een stug werkend menu en plotselinge gamecrashes. Houd hier dus rekening mee als je de game speelt en dek jezelf bijvoorbeeld in met een tweede savegame.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren