1. Reddit-gebruiker deelt nieuwe Star Wars-geruchten

Reddit-gebruiker deelt nieuwe Star Wars-geruchten

Episode 9, The Mandalorian, Galaxy's Edge-attractie

In een post op Reddit vertelt Reddit-gebruiker Xyzsvtabc dat hij tijdens een marketingpresentatie van Disney veel informatie heeft gehoord over nieuwe plannen binnen de Star Wars-franchise. Tijdens de presentatie zou er onder andere gesproken zijn over de Star Wars: Episode 9-film, The Mandalorian-serie, een nieuwe attractie en de Fallen Order-game.

Reddit gebruiker Xyzsvtabc vertelt in zijn post dat hij niet alle volledige details meer weet van de meeting en dat er veel artwork is laten zien. Hij verklaart ook dat hij beseft dat hij maar een anoniem iemand is die dit nieuws deelt op het internet. Toch wil hij de komende aankondigingen niet onthouden voor de mensen.

Star Wars: Episode 9

Xyzsvtabc vertelt dat er weinig nieuws is gedeeld over het verhaal, behalve dat het verhaal zich afspeelt een jaar na de gebeurtenissen van The Last Jedi. Naast veel artwork te hebben getoond over planeten en personages, werd er ook onthuld dat het hoogtepunt van de film waarschijnlijk draait om een gevecht tussen Rey en Kylo, waarbij Rey haar Lightsaber en Kylo zijn helm weer gerepareerd zijn.

Ook is er een nieuwe droid, genaamd Dio, die dient als een soort sidekick voor BB8. Dio is een kleine droid met een kegelvormig-hoofd.

Star wars the last jedi

The Mandalorian

In een compilatievideo van verschillende media was te zien hoe regisseur Jon Favreau praat over de nieuwe serie The Mandalorian. Voornamelijk werd er gesproken over het verhaal van de serie dat centraal zou staan om de relatie tussen het hoofdpersonage en een baby. Volgens Xyzsvtabc kan dit betekenen dat tijdens een van zijn missies, de Mandalorian een baby vindt die hij in leven houdt, opvoedt en beschermt. Xyzsvtabc kon zich geen verdere villain of namen herinneren rondom de personages.

Mandalorian

Fallen order-game

Volgens Xyzsvtabc heeft Disney gezegd dat de nieuwe Fallen Order-game in november uitkomt. De game speelt zich af vijf jaar na Revenge of the Sith en volgt het verhaal van het personage 'Cal', waarbij de achternaam is vergeten door Xyzsvtabc. Cal is een Paduwaan met een mentor genaamd Ceres. Verdere details die Xyzsvtabc niet meer weet zouden gaan over mogelijke personages die gebruikt worden in de comics.

Star Wars

Galaxy's Edge

Het merendeel van de presentatie ging over een nieuwe attractie voor in het Star Wars-themaland van Disneyland. Eén van de nieuwe attracties genaamd Galaxy's Edge waarbij de Falcon centraal staat als thema. Het wordt een zespersoons-rit waarbij iedere passagier een rol speelt als bijvoorbeeld piloot, co-piloot of reparateur. Verder werd er gesproken over hoe groot het themaland gaat worden en welke personages de bezoekers kunnen tegenkomen. Ook werd er een nieuw hotel getoond.

Star Wars

Of al deze aankondigingen verder legitiem zijn is nog maar de vraag aangezien Xyzsvtabc zelf ook zegt dat mensen deze details zelf mogen aannemen zoals ze het lezen van een anoniem persoon.

Eerder werd bekend dat er nieuwe series en updates waren onthuld voor Disney+.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Iets met een berg zout enzo.
  • Het is nooit echt stil rond Star Wars.
    Er blijven geruchten opduiken.
  • "Eén van de nieuwe attracties genaamd Galaxy's Edge waarbij de Falcon centraal staat als thema."

    Sorry, maar hier klopt dus niks van. Het themagebied in zowel Disneyland Anaheim als in Disney World in Florida gaat Galaxy's Edge heten. Onlangs zijn de namen bekendgemaakt van de twee attracties die hierin liggen. De een heet “Millennium Falcon: Smuggler’s Run” en de ander is “Star Wars: Rise of the Resistance”.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren