1. Maker Sonic-film staat achter fans die redesign wilden

Maker Sonic-film staat achter fans die redesign wilden

De producer van de film over de redesign

Tim Miller, de executive producer van de Sonic the Hedgehog-film, snapt volledig dat fans een redesign van het personage wilden.

De Sonic-film zou in eerste instantie nog dit jaar verschenen, maar werd na de eerste trailer uitgesteld naar 14 februari 2020 vanwege kritiek van fans op het design van de mascotte zelf.

"Dit is een franchise en het moet geweldig zijn", aldus Miller tegen Variety. "Ik begreep fans, en (regisseur) Jeff Fowley ook. Toen het allemaal uit de hand liep, meldde ik dat het belangrijk was om te melden dat we het hadden verknalt. Jeff had toen al een tweet verzonden. Het is een goede man. Het was de juiste manier om er mee om te gaan. De fans hebben ook een stem. Er is een juiste manier om te luisteren."

Miller denkt dat fans het nieuwe design van Sonic zullen waarderen. Het nieuwe design is nog niet aan de buitenwereld getoond. In de film spreekt Ben Schwartz de stem van Sonic in, en Jim Carrey speelt de rol van rivaal Doctor Robotnik. Verder spelen James Marsden, Natasha Rothwell, Tika Sumpter, Neal McDonough en Adam Palley in de film.

Sonic

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren