1. Regisseur John Wick en Deadpool werkt aan verfilming The Division

Regisseur John Wick en Deadpool werkt aan verfilming The Division

Film komt op zijn vroegst in 2019

David Leitch, regisseur van het aankomende Deadpool 2, regisseert de verfilming van Ubisoft-game The Division.

Leitch begint een grote naam in het actiegenre te worden dankzij de eerste John Wick, Atomic Blonde en het aankomende Deadpool 2. Hij heeft Jake Gyllenhaal (Donnie Darko, Nightcrawler) en Jessica Chastain (Interstellar) als hoofdrolspelers aangetrokken.

In The Division heerst een dodelijk virus in New York City. De stad ligt daardoor op zijn gat, al zijn er wel overal looters en andere criminelen. Spelers zijn onderdeel van The Division, een speciaal team dat orde op zaken moet stellen.

Het is nog niet bekend wanneer de verfilming van The Division in de bioscopen draait, maar volgens geruchten komt de film in 2019 pas op zijn vroegst. Leitch zou eerst aan een nieuwe Fast & Furious-film werken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Laten we hopen dat ze zelfs van dit veelbelovend Tom Clancy-verhaal geen bore-fest kunnen maken, in tegenstelling tot Assassins Creed
  • @koekie dealer

    Chastain en Gyllenhaal zijn prima acteurs dus daar zal het niet aan liggen. Ben best wel benieuwd.
    Assassins Creed was gewoon een hele slechte film haha ! Val je gewoon van in slaap……….
  • Laat maar komen. Gylenhaal is een goede acteur en Prince of Persia The Sands of Time was een erg vermakelijke game verfilming ( één van de weinige game verfilmingen samen met Assassin’s Creed en Mortal Kombat die ik om de zoveel tijd nog eens kijk.)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren