1. The Division 2-bèta geeft kijkje in verhaal en Dark Zone

The Division 2-bèta geeft kijkje in verhaal en Dark Zone

Registreer je nu

Ubisoft heeft de eerste details bekendgemaakt over de gesloten bèta van The Division 2. De gesloten bèta is vanaf 7 tot en met 11 februari te spelen. In de bèta kunnen onder andere twee hoofdmissies gespeeld worden van The Division 2.

Spelers die de bètaversie van The Division 2 willen spelen, kunnen zich via de website van Ubisoft registeren. Iedereen die de game heeft gereserveerd krijgt toegang, en een selectie van de spelers die zich aanmeldt.

In de bèta zijn verschillende spelmodi te spelen. Zo kunnen spelers twee verhaalmissies proberen en kennismaken met post-game-modi als 4-vs-4, co-op en 'Clans'. In Clans kun je online met meerdere spelers samenwerken om missies te volbrengen. Ook kan er een nieuwe versie van de Dark Zone ontdekt worden in de bèta. Onder andere normaliseert Ubisoft de statistieken, zodat minder ervaren spelers een kans maken tegen spelers met een hoger level.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van The Division 2.

The Division 2 is een vervolg op het eerste deel en speelt zich af in Washington, D.C., waar het virus zich ook heeft verspreid. Chaos is uitgebroken en het is aan de speler om de samenleving te redden van de ondergang. De wereld The Division 2 moet dynamisch worden en vol met verrassingen zitten.

The Division 2 legt de focus op post-game-spelmodi, met nieuwe missies en activiteiten. Voor The Division 2 staat er een jaar lang aan gratis verhaalmissies en uitbreidingen op de planning.

The Division 2

Spelers kunnen zich nu registeren voor de gesloten bètaversie van The Division 2. De volledige versie van The Division 2 verschijnt op 15 maart voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • Volgens mij kon je destijds bij de aankondiging op de E3 jezelf ook al aanmelden/registeren.
 • @AWESOMEDUDE3
  heb het inmiddels al 3 keer gedaan ofzo… vorige keer kreeg ik de melding dat ik al geregistreerd was, maar nu niet. Beetje vreemd.
 • @Soon. misschien heb je geluk en krijg je 2 codes.
 • @andre.vanvliet.146
  Als je er 2 krijgt wil ik hem Soon whaha.
 • Gelijk maar gedaan! Toch vreemd dat een Beta een maand voor release plaats vindt.. Als er echt issues naar boven komen is er vrij weinig tijd over om die te fixen.
 • @Gaaiz Is met Anthem toch niet anders, net als alle andere beta's tegenwoordig.
 • @Snake_NL
  Precies, en al helemaal met Fallout 76. Die beta was 2 weken van tevoren waar zeer duidelijk was dat de game nog niet af was.
  Slechte zaak..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren