1. Registratie voor Project xCloud-preview in Nederland open

Registratie voor Project xCloud-preview in Nederland open

Releasedatum onbekend

De registratie voor de preview van de streamingdienst Project xCloud is geopend voor Nederland. Dat maakte Microsoft bekend middels een persbericht.

Vorig jaar kwam deProject xCloud-preview al uit in de Verenigde Staten, Groot Brittannië en Zuid-Korea. Nu heeft Microsoft haar plannen aangekondigd om de preview van streamingdienst ook naar West-Europa te brengen. De preview komt in Nederland en tien andere Europese landen uit . De registraties voor de preview zijn nu open. Voor de preview moeten gebruikers in het bezit zijn van een smartphone met Android-versie 6.0 of hoger, een Xbox One-controller met Bluetooth, een geschikte internetverbinding en de Game Streaming-app uit de Google Play Store.

Over de releasedatum van de preview heeft Microsoft ook meer duidelijkheid gegeven. In het persbericht geeft Microsoft aan dat het plan is om de Project xCloud-preview uit te brengen in de Europese landen, zodra hun netwerk minder overbelast is. Dat komt op dit moment door het vele thuiswerken vanwege het coronavirus. Wanneer dat moment gaat komen is nog niet bekend.

Met Project xCloud is het uiteindelijk de bedoeling dat gebruikers games naar alle apparaten kunnen streamen, zonder dat die games gedownload hoeven te worden. In plaats daarvan worden de games gestreamd via de datacentra van Microsoft.

xCloud

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • not interested
  • Ben erg benieuwd
  • Ook maar geregistreerd vanmorgen, puur om te kijken hoe 't werkt. Voorlopig blijf ik hardware in huis halen, maar misschien handig als ik buitenshuis een keer wil gamen los van de Switch.
  • Ook aangemeld. Hopelijk krijg ik snelle en invité.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren