1. Reis af naar Parijs en Ierland met de seizoenspas van Assassin's Creed Valhalla

Reis af naar Parijs en Ierland met de seizoenspas van Assassin's Creed Valhalla

Game krijgt ook gratis Discovery Tour

Ubisoft heeft de seizoenspas van Assassin's Creed Valhalla aangekondigd. De game krijgt twee betaalde uitbreidingen die zich afspelen in Ierland en Parijs.

De seizoenspas kan los gekocht worden op alle systemen en is ook onderdeel van de Gold-, Ultimate- en Collector's Editions van de game. De eerste uitbreiding heet War of the Druids en komt in de lente van 2021 uit. Spelers reizen af naar Ierland om een mysterieuze cult te onderzoeken.

De tweede uitbreiding heet The Siege of Paris en draait zoals de naam al aanduidt om een grootschalige Viking-aanval op Parijs. Spelers kunnen "het meest ambitieuze gevecht in de geschiedenis van Vikingen herleven". Deze uitbreiding moet in de zomer van 2021 uitkomen.

De seizoenspas bevat ook wat bonuscontent dat meteen op de lancering van de game beschikbaar komt. De bonuscontent draait om de legende van Beowulf. Naast betaalde content komt er ook gratis content naar Valhalla, in de vorm van seizoensupdates en andere extra's. Zo keert de Discovery Tour weer terug, komt er een Viking-festival en een nieuwe gamemodus naar het spel.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 10 november verkrijgbaar op Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4, pc en Google Stadia. Vanaf 19 november is de PS5-versie verkrijgbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Heel leuk en tof allemaal… maar ik pik deze wel een jaartje later op.. Cyberpunk is coming!
 • Ik heb een half jaartje geleden een groot deel van Vikings gezien en dit komt me allemaal wel bekend voor (Parijsgedeelte). Grappig
 • Net zoals bij AC odyssey hebben ze weer een veel belovende roadmap voor de endgame content.


  Ook erg blij met de discovery tour. Die van origins en odyssey waren echt heel erg interessant.

  Ik ga overigens voor de let the animus choose the gender. Zowel de mannelijk als vrouwelijke stem van Eivor klinkt goed ( als in Arthur Morgan goed)
 • @Meta_coola

  Haha, mooie vent ben jij. Je ziet een comment van iemand die iets negatiefs zegt over één aspect en past meteen je comment aan met een zinnetje waarin je vol lof over datzelfde aspect spreekt. In dit geval de stemacteurs, maar dat is iets wat je heel vaak doet volgens mij.

  Je kan het echt niet velen, is het niet?
 • @barton
  Die vent heeft echt een ongezonde obsessie over bepaalde zaken. Hij doet dit inderdaad wel vaker. Wat ik hem ook wel eens zie doen is negatieve reacties van een oude post omdraaien en dan bij een nieuwe bericht over de game plaatsen.

  Hij is gewoon niet helemaal lekker.
 • @Meta_coola

  Trol.
 • @Rahl

  Nope. Die voice actors komen in kwaliteit op zelfde niveau als ie van RDR 2.
 • Oh die stemacteurs, vreselijk.

  Op zich vind ik het viking-thema wel tof en grafisch ziet het er fantastisch uit, maar ik ben bang dat dit in look-and-feel weer een typische Ubisoft-game wordt en helaas heeft dat bij mij een behoorlijk negatieve bijsmaak gekregen. Eerst maar eens de reviews afwachten en Cyberpunk gaat sowieso voor!
 • @barton

  Dat is voor mij ook de voornaamste reden dat ik na enkele uren gestopt ben met Assassin's Creed Odyssey. Ik kan een game moeilijk serieus nemen met die verschrikkelijke voice-actors. De belabberde gezichtsanimaties helpen trouwens ook niet mee.
 • @Rahl

  Klopt. Beiden zijn echt ver beneden peil. Ik kan echt niet tegen dat gemaakte accent van zo'n derderangs voice actor. En dan met zo'n mismaakte uitdrukking op de geanimeerde gezichten en vaak slechte lipsync… Dan haak ik af. Trekt me compleet uit het verhaal.
 • @Rahl

  Blijft een schande dat de stemactrice van Assassin’s Creed Odyssey werd genomineerd naast de fantastische stemacteurs van Red Dead Redemption II en God of War!

  Malaka!
 • @Don Carpaccio

  Was dat bij The Game Awards? Ook dat neem ik namelijk totaal niet serieus.
 • Ik moet Zeggen die game ziet er niet heel slecht uit.
  De wereld lijkt interessant en het verhaal kan interessant zijn. Ik heb alleen een groot probleem met de combat dat ziet me er tog een partij zweverig uit. Ze hebben wel de grind eruit gehaald zeggen ze dus dat is een hele goeie stap in de juiste richting.
 • Ziet er leuk uit om voor een tientje eens een paar uur in rond rennen. Meer is dit echt niet waard ziet weer zo een typische 13 in een dozijn Ubisoft game

  Ik ga voor cyberpunk tenminste iets unieks

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren