1. Release Assassin's Creed Valhalla verplaatst naar 10 november

Release Assassin's Creed Valhalla verplaatst naar 10 november

Lanceertitel voor Xbox Series X

Assassin's Creed Valhalla verschijnt op 10 november, in plaats van 17 november. Dat laat Ubisoft weten.

Daarmee is Valhalla de een lanceergame voor Xbox Series X en Xbox Series S. Op die dag verschijnt de game ook voor PlayStation 4, Xbox One, Stadia en pc. Een PlayStation 5-versie is op lancering van die console beschikbaar.

De Xbox Series X-versie van de game kent een aantal grafische updates en draait op 60fps en in 'volledige 4K-resolutie'. Daarnaast kunnen spelers gratis upgraden naar de next-gen-versie en wordt progressie overgedragen bij de overstap.

Daarnaast maakt Ubisoft bekend dat Watch Dogs Legion op 10 november ook direct beschikbaar is voor de Series X en Series S. Deze versie maakt gebruik van ray-tracing, een hogere resolutie en betere schaduwen. Watch Dogs Legion verschijnt op 29 oktober eerst voor de huidige consoles, Google Stadia en pc.

Vandaag maakte Microsoft bekend dat de Xbox Series X op 10 november verschijnt. De console kost 499 euro.

Morgen houdt Ubisoft een nieuwe Ubisoft Forward-presentatie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Oh Nice, hopelijk is PS5 release ook rond 10 november.
 • Lekker dan, op release AC Valhalla op de Series X spelen. Heb er zin in
 • Betreft dit zowel digitaal als fysiek op disc? En dan heb ik het met name over de PS5 / XBOX Series X disc versies.
  Of is dit enkel voor de PS4 / XBOX One digitale 'cross-gen' versies?
 • @ThaBEN Is zowel voor fysiek als digitaal
 • Wel fraai dat Ubisoft dus met twee in potentie (of t uitkomt is even de vraag) klappers van open wereld brengt in het najaar die gelijk in glorie next gen gaan. Erg benieuwd
 • @xevulutionx

  In AC Valhalla heb ik wel vertrouwen ziet er GFX wise goed uit en aangezien gameplay op paar subtiele aanpassingen na net zoals odyssey is gaat dat helemaal goed komen.

  Bij Watch Dogs Legion zegt mijn gut feeling dat ze qua kwaliteit een AC Black Flag gaan plegen net zoals ze met WD 2 een AC 2 hebben gepleegd. Dat alle npc kunnen playable kunnen zijn klinkt imho nog steeds erg interessant.
 • @Meta_coola
  Ja we gaan het zien. Ik zit iets anders in de wedstrijd dan jij namelijk. Ondanks dat ik de kwaliteit nog wel zie in de AC games hebben de laatste twee me niet snel genoeg kunnen grijpen. ik heb dus weer een motivatie nodig om weer in de werelden te duiken. Next gen zou zo'n zetje kunnen zijn.

  Wat betreft Watch Dogs vond ik deel 1 helemaal geen verkeerde game, sterker nog ik kon de stijl en vooral vibe van de muziek en serieuze toon waarderen. Meer dan goed mee vermaakt en in sommige settings echt genoten!
  Deel 2 daarentegen kreeg ik een inclusive woke vibe bij, 0 binding met de hoofdpersoon en alles om je heen was hipster of gewoon veel te overdreven qua gedrag of looks. Dat mag anders. Wat dat betreft deel ik wel je enthousiasme enigszins over de potentie van speelbare npc's want dan kan ik de hipsters en andere rare lui die ik niet vind passen in mijn realistische team gewoon uitsluiten/negeren/ lees beter doseren.
 • @Meta_coola
  Trouwens Meta nog wat anders. Jij als AC fan weet wellicht nog te herinneren dat Ubisof eerst 30fps naar buiten bracht voor Series X. Sinds wanneer is dat veranderd naar 60fps wat ik nu lees? Goed om te horen daar niet van.
 • @xevulutionx

  I don't know. Ben laatste tijd op wat IG bezoekjes na niet op het internet geweest, dus dit is ook nieuw voor mij.
 • @xevulutionx

  Er zullen vast 2 modes komen
  4k 60fps

  En 4k30fps met raytracing

  Maar ik sla deze game zowieso over
  Het is werkelijk altijd hetzelfde
 • @xevulutionx

  Maar eerlijk gezegd doet de hele frame rete er niet toe. Met 30 fps speel ik als nog met plezier.

  Zolang het verhaal maar goed is en de gameplay subtiele aanpassingen heeft vind ik het best, want vooral door het verhaal dat ergens naar toe gaat voelt elk deel anders aan.
 • @Meta_coola Ben het met je eens dat 30 fps ook prima speelbaar is en ik stoor me er verder ook niet aan maar zou het toch wel vet vinden om een AC game in een vloeiende 60 fps te kunnen spelen.
 • HAHAHA ja ze moeten wel met Cyberpunk incoming!! toch wacht ik nog wel ff op cyberpunk voor ik uberhaupt aan deze gaat beginnen
 • @Zorewin

  Precies dat is de game die ik ook ga spelen .. geen Assassin's copy/ paste versie 10
 • Weet iemand eigenlijk of de Series X van metaal of van plastic is gemaakt? Dat eerste zou schitterend zijn, dat laatste behoorlijk sneu en prut. Dan krijg je een beetje dezelfde feel als die witte plastic fisher price-kap van PS5…
 • @Snuivert Hoeveel consoles zijn WEL van metaal? -_-
 • @Mr.Happy
  Naast de Switch zou ik het niet weten haha.

  Maar het design van de Series X lijkt zich uitstekend te lenen voor een mooie kleine metalen PC-tower-achtige behuizing. Het zou zelfs een doodzonde zijn als het dat niet is.

  De S zal sowieso wel van plastic zijn. Gezien de prijs en kleur…
 • Uitstel van executie.
 • Wanneer je weet dat er een andere game op die datum verschijnt die het vele malen beter zou doen. Ze zijn in ieder geval wel zelfbewust over de kwaliteit van hun product in vergelijking tot een andere game die ook op die datum zou verschijnen!
 • @mightybundy Cyberpunk zou 2 dagen later verschijnen in eerste instantie nu zit er 9 dagen tussen maar dit is wel een slimme zet van Ubisoft. Mensen willen toch graag iets te spelen hebben op een console launch en AC blijft hoe dan ook een grote serie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren