1. Releasedatum Final Fantasy 7-Remake bekendgemaakt

Releasedatum Final Fantasy 7-Remake bekendgemaakt

Tijdens een Final Fantasy 7-concert dat tegen bleek te vallen

Er is een releasedatum bekend van Final Fantasy 7 Remake. Deze lanceert 3 maart 2020.

De releasedatum werd bekendgemaakt tijdens het Final Fantasy 7: A Symphonic Reunion-concert. Daarbij werd een nieuwe trailer getoond die je hieronder kan bekijken.

Het concert bleek overigens verder erg tegen te vallen. Veel bezoekers hebben erover getweet en de reacties waren doorgaand negatief. “Ik zit hier bij het verrotte Final Fantasy 7-concert waarbij twee derde van de show bestaat uit Midi-bestanden”, reageerde Twitter-gebruiker Jaxxy. “We zijn bij het Final Fantasy 7 concert en het is oprecht oplichterij. Twee derde van het concert bestaat uit het afspelen van de Midi uit de game. Ze hebben nergens gezegd in de advertenties dat het orkest in pure stilte iedereens tijd zou verdoen, terwijl letterlijk Midi-bestanden afgespeeld worden”, zegt Oney, een andere Twitter-gebruiker.

Het is vier jaar geleden sinds de game tijdens de Playstation E3-personferentie in 2015 werd aangekondigd. Het is dus fijn om nu een releasedatum van de game te hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

 • Jammer dat concert fucked up is.

  Maar eh van af 3 maart 2020 gaat mijn leven niet meer het zelfde zijn.
 • Raar. Ze laten enkel beelden van het begin van de game zien.
 • @Jowy

  Ik ga er van uit dat ze niet te veel willen tonen.en ik denk ook dat ze vanacht gaan knallen.
 • @Meta_coola
  Ik hoop het. Ik zou bijna gaan denken dat ze nog niet superver staan qua ontwikkeling. En dat ze de datum jiet gaan halen..
 • @Jowy
  Heeft dat niet met episodes te maken dan. Kwam in episodes Dacht ik
 • @xevulutionx
  klopt. Zouden 2 delen komen. Maar ik zie echt bijna alleen beelden van het eerste stuk van de game. Ik heb het dan over beelden van maximaal de eerste 10u van de game.
 • @Jowy
  Oh dat ik heb gemist ik dacht dat het meer dan 2 delen zou bestaan. 2 zou best prima zijn als t toch dicht op elkaar zit. Hopelijk hebben ze beelden uit eerste gedeelte vooral gedaan voor de paar mensen die t niet gespeeld hebben.
 • @xevulutionx
  Je, het is nog niet 100% bevestigd (er was een geloofwaardige lek waar men over 2 delen sprak). Straks is er nog een pressconf van SE, mssn weten we dan meer.
 • Ik vraag me af of de remake van FF7 nu episodisch gaat zijn of niet.
  Ik hoop dat meteen het volledig spel beschikbaar is en je niet een jaar moet wachten vooraleer alles uit is. In dat geval ga ik gewoon wachten tot het volledig spel uit is.

  Aangezien release al in maart 2020 is, en ze enkel beelden laten zien van het eerste uurtje FF7, vrees ik voor episodische release.
 • @BadAsh

  Geruchten gaan dat het uit twee delen gaat bestaan en deel 1 eindigt met en persoonlijk vind ik dat wel een goede move
  .
 • @Meta_coola

  2 delen kan ik inderdaad nog accepteren.
 • Op de volgende console krijgen we alleen maar remakes denk. Ziet er na uit dat men niks nieuws meer kan bedenken. De ene naar de andere remake. En weer de volle pond laten dokken natuurlijk.
 • @babayaka1972
  Waar heb je het precies over?
  Wat bedoel je met de volgende console? En hoezo? Er zijn nog zo goed als geen next gen games aangekondigd.. een paar crossgen, maar we zijn eerste helft 2019, de next gen komt pas eind 2020. Wat verwacht je dan? Dat er nu al tal van games aangekonigd worden?
 • @babayaka1972

  Tja sinds dat Sony samen met square enix met een Final Fantasy VII demo liet zien, kijk zo zou Final Fantasy VII er uitgezien hebben op de ps3. Wil men een remake van FFVII, dus tja ze doen enkel wat de consument wil.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren