1. Releasedatum Kingdom Hearts-dlc gelekt in nieuwe trailer

Releasedatum Kingdom Hearts-dlc gelekt in nieuwe trailer

Xbox-spelers moeten iets langer wachten

Volgens een verwijderde trailer op de YouTube-pagina van Square Enix verschijnt de nieuwe Kingdom Hearts-dlc, genaamd ReMIND, op 23 januari 2020 voor PlayStation 4 en 25 februari voor Xbox One.

Op het YouTube-account van Square Enix dook een trailer op van de nieuwste Kingdom Hearts-dlc, niet veel later werd deze video op privé gezet. De video stond echter lang genoeg online voor alerte fans om de releasedatum te constateren. Volgens de trailer verschijnt de ReMIND-dlc eerst voor PlayStation 4 en later voor Xbox One.

Niet alleen de releasedatum kon worden afgeleid uit de video, er stond namelijk ook een beschrijving bij de video. In deze beschrijving stond het plot van de uitbreiding kort beschreven.

"ReMIND - Het andere verhaal dat zich ontrafelde tijdens de climax van Kingdom Hearts 3. Vlak voor het eindgevecht , vertrekt Sora vastberaden om Kairi te redden. Hij reist hiervoor af naar de begraafplaats van The Keyblade. Zonder lichamelijke vorm gaat hij op zoek naar het hart van de zeven Guardians of Light. Door de gevechten persoonlijk mee te maken, ontdekt Sora een waarheid die hij nooit had kunnen voorspellen. ", bericht Square Enix.

Hoewel de video snel offline werd gehaald, zijn er genoeg fans geweest die de video hebben bekeken. Volgens deze mensen waren er verschillende personages van de Final Fantasy-games te zien in de trailer. Het gaat hier in elk geval om Aerith, Leon en Yuffie. Er is helaas nog niks bevestigd, daarvoor moet de video eerst van privé af worden gehaald.

De trailer is natuurlijk overal alsnog opgedoken. Check hem hieronder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren