1. Update: Shadow of the Tomb Raider-trailer gelekt

Update: Shadow of the Tomb Raider-trailer gelekt

Alles lekt

Update: De trailer voor Shadow of the Tomb Raider is nu ook gelekt.

Ook de trailer is gelekt op Facebook. Het lijkt erop dat iemand een bioscoopscherm opnam met zijn mobiel dus de kwaliteit is erg slecht. Wel komt er een mogelijk Mayaanse piramide in beeld en wordt bovendien wordt bevestigd dat het spel uitkomt op 14 september. Naar aanleiding van deze trailer denken fans op Reddit dat het spel zich in Mexico af zal spelen.

Origineel bericht: Fans vonden in de broncode van de website de releasedatum en titel van de game. Dit werd bekendgemaakt op Twitter. Nibel liet zien dat er in de code staat dat het spel op 14 september uit zal komen. Bovendien bevestigt de broncode dat de game 'Shadow of the Tomb Raider' zal heten.

Verder staat er dat "all preorder incentives and SKU will be revealed on april 27, 2018". Waarschijnlijk gaat het hier om een speciale of limited edition. Overigens is er niets in de code gevonden over een Switch-versie, dus vermoedelijk komt die er niet. Wel staan de PS4, Xbox One en pc vermeld.

Eind vorig jaar werd aangekondigd dat er aan de game gewerkt wordt, maar Square Enix wou er nog niets over kwijt. Dat zouden zij gaan doen in een groot evenement. Shadow of the Tomb Raider wordt de afsluiter van een trilogie waarin we teruggaan naar het begin van Lara Crofts verhaal. De andere twee delen zijn Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider.

De officiële onthulling zal morgen om 14.00 plaatsvinden. In de code staat 'watch trailer', dus verwacht in ieder geval een aankondigingstrailer.

Tomb Raider

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Tof, hopelijk iets minder quicktime events en wat meer oldschool mysterieuze tombes verkennen/ontdekken.
 • Nog wat meer bovennatuurlijk en af en toe een eindbaas zou ik tof vinden! Iets met een 10.000 jaar geleden neergestorte ufo op Antarctica ofzo. Beetje WWII mysterie er bij.
 • Ik hoop dat ze die camera shaking eruit gooien want dat maakte Rise of the Tomb Raider onspeelbaar (in mijn geval).
 • @Don Carpaccio
  Je weet dat ze al een tijd terug een patch hebben uitgebracht waardoor je dit kan aanpassen naar je eigen wensen? Zo nee, toch nog maar weer eens opstarten ;).

  OT: Ik kijk uit naar de nieuwe TR, de vorige twee delen heb ik me erg mee vermaakt! Fijne gameplay en interessante (en super mooie!) locaties. Hopelijk word de volgende weer net zo goed.
 • @JaslanNL

  Voornamelijk tijdens het rennen begint het beeld te schudden. Waarschijnlijk om een realistisch gevoel te scheppen.

  Ik dacht dat de patch alleen maar het schudden vermindert tijdens het stilstaan.
  https://www.youtube.com/watch?v=fZYN6HspD48
 • @Don Carpaccio

  Bloed irritant inderaad!
 • Is kaassouflee met IGv4 begraven?
 • @Stickie-1

  Nee hoor alleen weet het email adres niet meer waar ik het kaassouflee account mee heb aangemaakt. Daarom dit account.

  Ben benieuwd naar morgen om 14:00 naar de trailer.
 • Ik hoop wel dat we meer zien dan alleen zo klein stukje trailer.
 • Tegenwoordig noemt men reclame voor jezelf maken lekken.
 • Wel een interessant thema, de Maya cultuur. En dan als eindbaas Kukulcan Yeahhh!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren