1. Predator: Hunting Grounds lanceert 24 april 2020

Predator: Hunting Grounds lanceert 24 april 2020

Inclusief vrouwelijke krijger

Sony heeft tijdens de State of Play-presentatie aangekondigd dat Predator: Hunting Grounds vanaf 24 april 2020 speelbaar is voor pc en PlayStation 4.

Predator: Hunting Grounds is een competitieve, asymmetrische multiplayer-game dat zich afspeelt in het universum van de gelijknamige films. De getoonde video laat zien dat spelers kunnen kiezen uit verschillende klasses die elk beschikken over een andere uitrusting. De Beserker beschikt bijvoorbeeld over extra leven en kracht, terwijl de Scout heel snel is en over extra stamina beschikt. Spelers die voor de befaamde Predator kiezen kunnen aan de slag met pijl en boog.

In de trailer is ook een vrouwelijk predator te zien. Jared Gerritzen, projectleider en vormgever bij ontwikkelaar IllFonic, legt in een blog uit waarom ze een vrouwelijke versie van de Predator hebben toegevoegd.

"Toen we begonnen te denken aan Predator-game, wist ik dat we een wereld moesten creëren waar de ultieme vrouwelijk strijder ook bestaat. We vonden het leuk om haar achtergrondverhaal te bedenken en dat heeft bijgedragen aan een prominente krijger. Ze is snel, beweeglijk en heeft geen genade. Ze leeft voor de jacht en kent geen angsten.", vertelt Gerritzen.

Predator: Hunting Grounds lanceert 24 april voor pc en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Het ziet er grafisch iets beter uit, of heb ik het mis?
  • Ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren