1. Releasedatum The Walking Dead eindelijk bevestigd

Releasedatum The Walking Dead eindelijk bevestigd

De gelekte releasedatum in januari bleek te kloppen

De releasedatum voor de laatste episode van The Walking Dead is vandaag eindelijk bevestigd door The Walking Dead Game op twitter: 26 maart.

Halverwege januari waren er al speculaties over de releasedatum, nadat spelers hadden ontdekt dat deze vermeld stond in het episodemenu in de game. Episode drie kwam uit en bij episode 4, waar normaal iets in de trant van “coming soon” staat, stond de releasedatum vermeld.

Het was in het begin nog niet eens zeker of de gameserie afgemaakt zou worden. Door het faillissement van Telltale games waren meerdere titels geannuleerd, waaronder The Walking Dead. Uitgever Skybound name de game echter over en kan het team de serie definitief afronden. Wat betreft de releasedatum wordt er dan ook gesproken over een 'beginnersfoutje'.

Drie maanden geleden bood Skybound nog haar excuses aan op de site. "Logistiek en juridisch gezien was het een hoop werk voor ons om eindelijk aan het echte werk toe te komen, maar we zijn blij te melden dat het enthousiaste team dat oorspronkelijk aan het spel werkten, hun werk voort zullen zetten!" Men kon dus rekenen op dezelfde kwaliteit voor episode drie en nu ook uitkijken naar episode vier!

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren