1. Releasedatum Uncharted-film is bekend

Releasedatum Uncharted-film is bekend

Vanaf 18 december 2020 in bioscopen

De Uncharted-film heeft eindelijk een releasedatum gekregen. De film zal vanaf 18 december 2020 in bioscopen te zien zijn.

Er wordt al meer dan vijf jaar aan de film gewerkt, maar dit is de eerste keer dat Sony zich vastzet aan een releasedatum. Tom Holland speelt ook een rol in de film. Hij voegde zich bij het project in 2017. Toen werd ook bekend dat de film de nadruk zal leggen op een jonge Nathan Drake. Volgens Variety komt de jonge Drake iemand genaamd Victor Sullivan tegen. Oftewel Sully, zoals hij in de games genoemd wordt. Hoeveel de film precies met de game te maken heeft is niet zeker, maar als we Variety mogen geloven dan wordt er in elk geval een verhaal verteld dat nooit eerder is verteld. De regisseur van de film is Dan Trachtenberg. Trachtenberg heeft destijds Shawn Levy vervangen.

Uncharted

Uncharted 4: A Thief’s End beëindigde het verhaal van Nathan Drake en was ook de laatste Uncharted game die Naughty Dog van plan is om te maken. De studio zegt echter wel dat er best een Uncharted 5 kan komen via een andere studio.

Een film gebaseerd op een andere Naughty Dog-game is ook in de maak. Namelijk The Last of Us.

Dit artikel delen

Over de auteur

Romée Scholten Gek op games, gek op schrijven, af en toe ietsjes afgeleid.

Reacties

  • Ben benieuwd wat ze ervan gaan maken!
  • Meer benieuwd naar the last of us.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren