1. Releasedatum Uncharted-film naar voren geschoven

Releasedatum Uncharted-film naar voren geschoven

Weer verandering

De releasedatum van de Uncharted-film is alweer veranderd. De film moet volgend jaar op 16 juli uitkomen in de Verenigde Staten.

Eerder werd de releasedatum van de film uitgesteld naar 8 oktober 2021, omdat de productie stil kwam te liggen vanwege het coronavirus. Nu is de datum met bijna vier maanden weer naar voren geschoven naar 16 juli. Eén van de redenen van het naar voren schuiven is het uitstel van het vervolg op Spider-Man: Far From Home, dat nu op 5 november volgend jaar moet gaan uitkomen.

De Uncharted-film is al sinds 2008 in productie en heeft al de nodige vertragingen opgelopen. De opnames van de film gebaseerd op de populaire PlayStation-games zijn pas dit jaar van start gegaan. Tom Holland gaat de rol vertolken van schattenjager Nathan Drake en Mark Walhberg speelt zijn mentor Sully. De regie ligt in handen van Ruben Fleischer (Venom).

De Uncharted-film moet nu op 16 juli volgend jaar uitkomen in de Verenigde Staten. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Geen nathan fillion = le suck nathan drake.. ook al is tom holland awesome
  • @Zorewin
    Nathan Fillion zou wel perfect zijn voor de rol.
  • Dat meen je niet? Ik had de bioscoopstoelen al gereserveerd!
  • 2008?! Uncharted Forever…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren