1. Releasedatum voor Valkyria Chronicles 4 aangekondigd

Releasedatum voor Valkyria Chronicles 4 aangekondigd

Game komt op 25 september uit

Vanaf 25 september is Valkyria Chronicles 4 verkrijgbaar.
Op die dag komt de game zowel in Europa als Noord-Amerika uit voor PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Mensen die de eerste editie van de game rond lancering kopen, ontvangen een sticker van de medische hond Ragnarok.


Valkyria Chronicles 4 speelt zich tijdens de Tweede Wereldoorlog in Europa af. Deze oorlog speelt tussen de Atlantic Federation en de Autocratic Eastern Imperial Alliance. De Federation zet Operation Northern Cross in als een laatste poging het gevecht naar hun hand te zetten. Commandant Claude Wallace en zijn vrienden in Squad E moeten dit gevecht beslechten.

De game speelt zich in dezelfde tijdsperiode af als het origineel, maar richt zich op andere personages. Zowel de Canvas-engine als het turn-based Blitz-gevechtssysteem keren terug. Ook maakt Hitoshi Sakimoto wederom de soundtrack.

Valkyria Chronicles 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren