1. Releasedatum voor Wolfenstein 2 voor de Switch bekend - trailer

Releasedatum voor Wolfenstein 2 voor de Switch bekend - trailer

Bevrijd Noord-Amerika van de Nazi's

Spelers op de Switch kunnen vanaf 29 juni de vrijheid van het Noord-Amerikaanse volk herwinnen van de Nazi's met Wolfenstein 2.

Dat laat Bethesda weten met een trailer op YouTube. De Switch-versie van Wolfenstein 2 wordt gemaakt door Panic button, die ook Doom naar Nintendo's systeem bracht.

De port van Wolfenstein 2: The New Colossus naar Nintendo Switch werd in september 2017 al aangekondigd, maar een releasedatum heeft lang op zich laten wachten. Op andere platforms is het spel al sinds eind oktober vorig jaar te spelen.

Wolfenstein 2 is een first person shooter waarin spelers helemaal los kunnen gaan met brute gameplay. Wij gaven het een 8,7 en in onze review schreef Derek: "In het jaar dat het bestaansrecht van de singleplayer-ervaring ter discussie staat, drukt Wolfenstein II: The New Colossus zijn psychedelische stempel. Het vertelt niet alleen een indrukwekkend verhaal met geloofwaardig drama en passende humoristische noten, het heeft tevens een uitzonderlijke sterke diverse cast aan personages en een zorgvuldig ontworpen wereld. De game verkiest een relatief korte, maar zenuwslopende lineaire rit boven een eindeloze open onlinewereld, en dat is maar goed ook."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Toevallig afgelopen weekend op de kop getikt voor 25 euro op de One X, toen ik voor God of War aan 't shoppen was. Deel één was fantastisch, dus dit zit vast ook goed.
 • @Gaaiz

  Zal wel 60 worden op de switch. Lijkt me ook wel leuk voor 25 euro. 60 ga ik er niet voor neerleggen.
 • Ik heb hier wel 60 euro voor over. Al is het maar om 3rd party support op switch goed op gang te brengen met inkomsten maar vooral ook omdat ik hier al lang op wacht.
  Dus ik kan toch niet wachten om deze te spelen.
  Maar als het minder in prijs is is dat natuurlijk beter maar dat word toch niet. :)
  Dus dan maar gokje nemen of het goed speelt:)
 • Zal wel weer overpriced zijn
 • @kaassouflee30
  Net zo "overpriced" als toen ie uitkwam op andere consoles. ;)
 • @Piet S.

  Als hij tegelijkertijd was uitgekomen met de andere versies is de prijs van 50 of 60 euro goed te keuren. Nu ligt de game een half jaar later pas in de winkel en kost het alsnog 50 of 60 Euro. Terwijl de ps4 voor 24.94 euro te koop is. Dus nee Piet mocht de game voor 60 verkocht worden zou dit een schande zijn
 • @kaassouflee30
  Hahah, ik ga er niet eens meer op in. :)
  Je bent gewoon niet wijzer. Geen probleem.
 • @kaassouflee30

  Hoezo?
  Er zijn toch extra assets in handen genomen om een extra versie te maken? Ook is er extra moeite ingestoken.

  Kijk ik snap wel dat je raar tegen 55/60 euro aankijkt. Maar dit is de realiteit met alle producten als ze ergens anders opnieuw worden uitgebracht. De prijs ligt altijd dicht bij het origineel.

  Zie alle heruitgaven van games uit de vorige generatie op de andere platformen. Ze plakken er ook gewoon 60 euro op. Is hun goed recht. Ons kapitalistisch systeem is niet eerlijk nee…deal with it.

  Ook moet je niet naar de winkelprijs kijken maar naar de eshop en ps store prijs.

  In de PlayStation store kost deze game gewoon € 70,-
  Dus dan is het ook niet raar dat ze dat op de Switch ook vragen.

  Dat winkels het goedkoper aanbieden betekend niks minder dan dat dit spel niet meer gewild is.
 • @Ramirez
  Het heeft geen nut Ramirez..
  Je hebt 100% gelijk hoor, daar niet van.
 • @Piet S.

  Oh Piet is weer in zijn bui ik ga mensen kleineren die iets anders vinden dan Piet S vind. Hoe sneu voor deze dommigheid zou je eigenlijk een ban moeten krijgen. Want het is triest gedrag met je bent niet wijzer. Ik ga je melden bij de moderators leer je het snel af

  En Ramirez in de Playstation store kan die best 70 euro kosten dat is net zo grote schande. En daarom koopt geen weldenkend mens de digitale versie omdat de winkel versie 24.94 euro kost..

  En dat de Switch versie later komt dat kan. Maar prijs hem dan ook eerlijk. Nu kost hij dus 25 tot en met 35 euro meer En als hij dan door de belachelijke hoge prijs niet verkoopt op de Switch dan roept Bethesda in de toekomst we ondersteunen de Switch niet meer omdat de games verkopen tegenvallende resultaten oplevert Vind je het heel gek als je de Nintendo gamer zo naait .
 • @kaassouflee30
  Haha, mooie vent bende gij. :)
 • @Piet S.

  Wat ben je toch achterlijk aan het doen als iemand jou mening niet deelt ga je weer als een of andere malloot mij proberen tekleineren hoe sneu ben je. Gedraag je. Jij vind de prijs helemaal ok. Ik en vele andere gaan niet akkoord met een prijs van 25 of 35 euro hoger. Prijs de game gewoon fatsoenlijk en maak het een eerlijke prijs van 30 euro. Dan zul je zien dat de game het veel beter doet. Dan dat het nu gaat doen
 • @kaassouflee30
  Geef ik je een compliment, is het nog niet goed.
  Maar verder vind ik het allemaal mooi wat je zegt hoor!
  Serieus niks aan de hand. :)
 • @Piet S.

  Serieus nou weet je Piet hier toon je weer je ware aard Dacht nieuwe site Piet die veranderd is maar heb mij ernstig vergist Nog steeds het mannetje die andere kleineert die als ze het over Nintendo getalenteerde onderwerpen niet eens met hem eens zijn . Erg sneu.
 • @kaassouflee30
  Sorry Kaas, maar je klinkt echt alsof je zand in je k*tje hebt.
  Wat kun jij overdrijven zeg. :)
 • @Piet S.

  Nee je moet gewoon normaal doen..als iemand de prijs van deze game niet accepteert
 • @kaassouflee30
  :)
 • Relax. Feit is gewoon full price en deal with it. Wil je goedkoper, wacht je op een sale.
 • Natuurlijk betaal je hier 60 euro voor…
  Het is een nieuw spel voor de Switch dan is dat is toch logisch..

  Als je nou had gezegd had dat Donkey Kong Tropical Freeze te duur is dan had ik je gelijk gegeven
 • @deftones

  Het is geen nieuw spel dit spel ligt sinds 27 oktober al voor de ps4 en one in de schappen. Dus dat die te laat uitkomt voor de Switch ok. Maar prijs hem dan ook zoals de ps4 en one versie

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren