1. Releasedatum Deadly Premonition 2 bekendgemaakt

Releasedatum Deadly Premonition 2 bekendgemaakt

Komt in juli exclusief uit op de Switch

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise komt in juli exclusief uit op de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar TOYBOX bekendgemaakt met een trailer.

Deadly Premonition 2 werd vorig jaar tijdens een Nintendo Direct aangekondigd. Toen werd er gezegd dat de game ergens in 2020 moest uitkomen. Nu heeft de ontwikkelaar de officiële releasedatum bekendgemaakt. Volgens TOYBOX komt de game 10 juli exclusief op de Nintendo Switch uit. De trailer is hieronder te bekijken.

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise is een vervolg en een prequel op de eerste Deadly Premonition-game uit 2010. Spelers kunnen weer in de huid kruipen van de onhandige FBI agent York en moeten samen met het hem het mysterie rond de moord van La Carré oplossen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Heb hier zin in! Deel 1 was een positieve verassing, lekker surrealistisch. Hopelijk is deel 2 net zo goed, maar aangezien het zich in New Orleans afspeelt en kennelijk over voodoo gaat, zit dat wel goed! (Groot fan van Gabriel Knight ;) )

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren